2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همچی داره اخلاق خوب کار خوب دس دلباز بودنش من کسخلم ک عاشقش نمیشم هی دارم وانمود میکنم دوسش دارم ولی ...

جدی اگر غیرتی و حساس نیستی پس دوسش نداری ...با هم همشهری هستین ؟زیاد همو می‌بینید 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

همینو میگم میگه مال منی تو😂😭😂😂😂😂میگه دانشگاه خودم میبرم میارمت جای دور هم بیفتی میبرمت

تو برو دانشگاه اول.بعد اونجا هم بخون شاگرد اول شو برو خارج بعد اگه اونجا هم آورد و برد بعدا بشینیم باهم فکر کنیم ببینیم دوسش داشته باشیم یا نه

جدی اگر غیرتی و حساس نیستی پس دوسش نداری ...با هم همشهری هستین ؟زیاد همو می‌بینید

اره اصن مهم نیست برام چیکار میکنه اونم دوست داره هی گیرش بدم هی زنگ بزنم بهش کنترلش کنم  اره هم محله اییم من نمیتونم بیرون برم میاد جلو مدرسه مبینه تا الان سه بار اومده من تاحالا باهاش بیرون نرفتم الان دو هفتس هی میگه جور کن بیام جلو مدرسه ببینمت ولی دلم نیست ببینمش