2777
2789

من اولین بار ۱۴ سالم بود پسردایی مامانم ازم خاستگاری کرد و ۱۶ سالگی هم پسرعموی بابام😂من گفتم نه و اونا هم دیدن من دیگ ۲۰ رو رد کردم من ازدواجی نیستم اونا رفتن ازدواج کردن😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخرش ازدواج کردی ؟الآن چند سالته

اره ۲۴ سالگی

۲۵

چن ماهه ازدواج کردم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

ترجیح میدم دیگه به ازدواج فکر نکنم چرا واسه چیزی دست خودم نیست غصه بخورم؟ مگه ازدواج هدفه؟ مگه مسابقس مگه زوریه که حتما تو فلان سن ازدواج کنم وگرنه شوهرا تموم میشن

به زندگیم ادامه میدم به خودم میرسم کار میکنم درس میخونم پیشرفت میکنم اگه مورد خوب پیدا شد ازدواج میکنم نشد صبر میکنم پیدا بشه حالا یا امسال یا ۱۰ سال بعد بالاخره پیدا میشه 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

نمی‌دونم واقعا ولی جزئی از غریزه ماست دست خودمون نیست که فکر نکنیم

خب چیکار کنیم بشینیم غصه بخوریم ؟ باید سر خودمونو با به چیزی گرم کنیم دیگه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

خواستگار هم داشتید دیگه ؟

نمیدونم.پدرمادرم به من نمیگفتن پدرم حساسه رو این چیزا میگفتن ک روم تاثیر میذاره چون بچه درسخونی بودم برا همون😂😂

الانم میپرسم باز نمیگن😐😐😐