2777
2789
عنوان

به عشقم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا که الان ایشان نگفتن قضاوت نکنی تو اگه معنی عشق رو میدونی پس باید معنی قضاوت کردنم رو بدونی ...

یعنی چی قضاوت نکنی؟ خیانت کردن چه توجیهی داره آخه چرا خودشو گول میزنه؟

میگه به من گفته خیانت میکنه رلت و چت جعلی

چت جعلی تابلوعه و بعدشم یه آدم چقدر میتونه احمق باشه که حرف یه غریبه رو باور کنه

اصلا برفرض خیانت هم میکرد ، این خانومم الان خیانت کرده دیگه چه فرقی داشتن باهم؟ جفتشون یه کارو کردن

من فک میکردم اونم خیانت کرده چون این پسره اومد یه چت جعلی درست کرده بود گفت رلتو هک کردم ببین داره ب ...

عزیزم اون بگه تو مستقیم بلاکش میکردی به خودش میگفتی

قبول من که کارت غیر قابل بخششه، خیانت بدترین کاره

واس من اینطوره

بقیه رو نمیدونم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چتا رو پاک نکن ب هیچ وجهاگه رفت حرفی زد بتونی ب رلت نشون بدی که چی شده‌ و مقصر تو نبودی

دلم براش میسوزه مگه چه گناهی کرده که من این کارو باهاش کردم🥲😭

اینکه ادعای عاشقیشون ببخشید باسن خر پاره میکنه واقعا رو اعصابههمینا باعث میشن اعتماد کردن سخت باشه

اره دقیقا

هیی دنیای بدی شدی

اره دقیقاهیی دنیای بدی شدی

باورت میشه دوستم که یه زمانی صمیمی ترین دوستم بود دوبار خیانت کرد به پسره و همینجوری راست راست هم میگفت

هرچی از دهنم در اومد گفتم بلاکش کردم ، عوضیای خراب 

باورت میشه دوستم که یه زمانی صمیمی ترین دوستم بود دوبار خیانت کرد به پسره و همینجوری راست راست هم می ...

منم از خیانت متتنفرم

بشدت متنفرم

به خدا هر چی بگی میبخشم و باهاش کنار میام جز خیانت، چه چت باشه، چه حظوری و جنسی در هر سه هیچ فرقی نداره 

واقعا کثیف ترین کار ممکن خیانته

اه، زمان قدیم این چیزا خیلی کمتر بود

کاش در اون دوران بودم

و به نظرم تنها چیزی که هیچ توجیهی ندذره خیانته مجبور شدم، اون اینکارو کرد گول خوردمو و اینا بهانس 

منم از خیانت متتنفرمبشدت متنفرمبه خدا هر چی بگی میبخشم و باهاش کنار میام جز خیانت، چه چت باشه، چه حظ ...

دقیقا ، بچه که نیست طرف گول بخوره ، گول خوردم توجیهه ، هرکیم از یه خیانتکار دفاع کنه خودش قبلا خیانت کرده ، یکی کتک زدن و یکیم خیانت کردن برام به هیچ وجه قابل بخشش نیست 

واقعا اگه نتونم جذا شم همونجا خودمو میکشم ولی با یه آدم خیانتکار زندگی نمیکنم

دقیقا ، بچه که نیست طرف گول بخوره ، گول خوردم توجیهه ، هرکیم از یه خیانتکار دفاع کنه خودش قبلا خیانت ...

منم ترجیح میدم تنها باشم و تنها بمیرم ولی با یع موجود که واقعا حیف اسمه آدمه که روش بزارم زندگی کنمــ

استاتر ببخشید ولی اگ همسر من خدایی نکرده اینکار رو بکنه از همه چیز میگذرم حتی اگ فرداش عروسیم باشه، حتی اگ 5 تا بچه داشته باشم 

تمام سعیمو میکنم از یه حیوون فاصله بگیرم 

ندا نصیب هیچ کسی نکنه دلت آتیش میگیره، حتی فکرشم تنمو میلرزونه

یه شب خواب دیدم همسرم خیانت کرده قلبم رو هزار میزد از خواب پریدم گریم بند نمیومد، دستام میلرزید 

واا