2777
2789
عنوان

همین الان تو باشگاه هستم چه جوابی بهش بدم کمک کنید فقط یکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست
میگفتی مگه میشه ساقیم تو باشی چیزی مصرف نکنم

این پیامو ریلکس و خیلی عادی بگی میسوزه🫥🥴

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم رفتن بگو یادم باشه جلسه بعد برات یک قاشق هم بیارم 

گفت واسه چی بگو راحت تر میل کنی خودش می‌دونه چی به چی شده 

دیگه وای نسا برو باهاش دهن به دهن نشو 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

چرا همه انقدر عصبی برخورد میکنین؟ اینکه شان اسی رو در حد اون منشی با این جوابا پایین بیارید چه جنبه مثبتی داره؟

شخصا تو این موقعیت باشم طرفو میکشم کنار میگم حدس میزنم خواستین شوخی کنین اون حرفو زدین ولی اصلا از این حرفتون حس خوبی نگرفتم حتی احساس کردم بهم توهین شده برای همون خواستم بهتون بگم که حریم همدیگه رو بهتر رعایت کنیم 

معمولا با برخورد محکم ولی مودبانه اینجوری یا عذرخواهی میکنن یا میگن که سوتفاهم شده منظوری نداشتم و چه حساسی و هرچی ولی دیگه تکرارش نمیکنن 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴