2777
2789
عنوان

شما اگه جای ملکا بودین به زندگی برمیگشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست

اسم فیلمش باید میشد  (گاو و پلنگ)

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هدفشون همینه که بگن مردتون هرکار کرد شما زنید وفادار باشید و ببخشیدش اینجور مردارو باید انداخت آشغال ...

دقیقا همینه 

خیانت با هیچی قابل جبران نیست توی زندگی واقعی اگه ملکای داستان برگرده مطمئنن اون زندگی دیگه مثل قبل نمیشه اونا دیگه هیچوقت نمیتونن مثل قبل عاشق هم باشن

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه که داشته باشی بدتر از اونم میتونی ببخشی

من که هنوز بچه ندارم شاید نمیتونم ملکا رو درک کنم

اره خب ممکنه به خاطر بچه ببخشه ولی خب اون زندگی دیگه همش عذابه واسه اون زن

ولی تو داستان طوری بود  که ملکا خودش محسنو بخشید 

دقیقا همینه خیانت با هیچی قابل جبران نیست توی زندگی واقعی اگه ملکای داستان برگرده مطمئنن اون زندگی د ...

شوهرشم روش باز شده تا اخر عمر زندگیشون سر و گوششون میجنبه و در بهترین حالت زنش عادت کرده به سکوت و چشم پوشی

الهی گاهی نگاهی 
من. تو دنیای واقعی یه نفر مثل ملکا رو دیدم که برگشت به خاطر بچه هاش و چون عاشق شوهرش بود

یعنی بعد از خیانت هم باز عاشق شوهرش موند؟

چی بگم والا این زنا رو نمیتونم درک کنم ممکنه یه زن بخاطر بچش برگرده ولی اینکه بازم زندگیشون لیلی مجنون بشه بعید میدونم

من نمیبخشم ولی دیدم کسایی رو که با وجود خیانت دارن زندگی میکنن

اره ولی اون زندگی دیگه مثل قبل هیچوقت نمیشه 

همیشه از خدا میخوام که یه وقت شوهرم خیانت نکنه چون بعدش لحظه ای هم دیگه نمیتونم کنارش باشم 

یعنی بعد از خیانت هم باز عاشق شوهرش موند؟چی بگم والا این زنا رو نمیتونم درک کنم ممکنه یه زن بخاطر بچ ...

آره عاشقش موند. میگف تو زندگی خیلی بهم محبت کرده هیچی کم نزاشته الان نمیتونم بی خیالش بشم. فعلا که خوبن با هم

آره عاشقش موند. میگف تو زندگی خیلی بهم محبت کرده هیچی کم نزاشته الان نمیتونم بی خیالش بشم. فعلا که خ ...

الحمدلله