2777
2789

استرس نداشتین ک یهو نیاد؟ 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تو شهر خودتون یک سالن خوب انتخاب نمیکنید  همه میکاپ ها لایت و ساده شده دنبال چی هستید مگه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چرا تو شهر خودتون یک سالن خوب انتخاب نمیکنید همه میکاپ ها لایت و ساده شده دنبال چی هستید مگه

شهر ما اگثرا غلیظن متاسفانه 

یکی هست لایت انجام میده ک خیلی گرونه 

شهر ما اگثرا غلیظن متاسفانه یکی هست لایت انجام میده ک خیلی گرونه

هزینه حمل و نقل و سکونت آرایشگر از شهر دیگه هم همونقدر میفته 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
یعنی چی؟

میگم آرایشگری که از شهر دیگه بیاد و هزینه رفت و آمدش 

و خورد و خوراکش و اینا حساب کنید اندازه همون که در شهرتون هست میفته

میگم آرایشگری که از شهر دیگه بیاد و هزینه رفت و آمدش و خورد و خوراکش و اینا حساب کنید اندازه همون که ...

اونو دیگه گردن نگرفتیم 😐