2777
2789
عنوان

همه بیاییددد کمک ازدواج😍🤎🌱

99 بازدید | 11 پست

راستش با یکی از دوستای دانشگاهم چند وقته که خیلی صمیمی شدیم(رل نه)حرفیم در این رابطه نمیزنه ها

ولی خب از رفتاراش و کاراش مشخصه که بهم علاقمند شده

خیلیم حرف ازدواجو میزنه مثلا میگه دوست داره امسال ازدواج بکنه اینکه تنهاس و خب فلان

یکی دوبارم گفته مامانم میگه دوست دارم الهه رو ببینم و باش آشنا بشم 

بنظر شما آیا روش میشع حساب کرد یا نه؟

جفتمونم سنمون کمه ۲۳ ایم ولی پسره شرایط خوب و خانواده ی عالی داره میتونه ازدواج رو هندل بکنه

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم آره 

بیشتر باش آشنا شو

مبارکا باشه براتون😍

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

نمیشه قطعی گفت که میشه یا نمیشه 

شاید قصدشو داره واقعا (کم پیش میاد )ولی شایدم میخواد اعتماد و علاقتو جلب کنه و بهت نزدیکتر شه نه صرفا ازدواج 

به قول معروف پسری که به مادرش نسونت میده ،اولین نفرش نیستی ،اخرینشم نیستی 😁

وقتی میخاد با خانواده آشنا بشی چرا بازیچه

خب اونا روشنفکرن دوس دختر ایناشونو با خانواده آشنا میکنن

مهم نی براشون 

مثل ماها نیستن که

نمیشه قطعی گفت که میشه یا نمیشه شاید قصدشو داره واقعا (کم پیش میاد )ولی شایدم میخواد اعتماد و علاقتو ...

ینی همه پسرا به مادراشون نشون میدن؟

مخصوصا اینکه منم خیلی خوشگل اینا نیستم

خب اونا روشنفکرن دوس دختر ایناشونو با خانواده آشنا میکننمهم نی براشون مثل ماها نیستن که

وایییی منم این مشکلو دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خانواده توعم مذهبی و‌با عقیده قدیمی هستن

ینی همه پسرا به مادراشون نشون میدن؟مخصوصا اینکه منم خیلی خوشگل اینا نیستم

اره بابا

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂