2777
2789
عنوان

چیکار میکنین که همسرتون به حرفتون گوش میده یا هرچی بخواین میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست
بنظرم با وحشی بازی و گریه و...زودتر به نتیجه میرسی تا چرب زبونیالبته شوخی کردم با چرب زبونی میشه مار ...

😂امتحان کردم جواب نداد 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلسم و جادو نداره عزیزم من اوایل خیلی باهاش مشکل داشتم سعی کردم هی بهش نزدیک تر بشم سعی کردم خیلی رفیقش بشم خیلی باهاش یکی شدم تحت هیچ شرایطی دیگه غر نمیزدم همیشه با احترام و آرامش گلایه میکردم . البته اینم بگم پر توقعم نیستم که حالا بایدم همه چی بخری همیشه میگم فلان چیزو نیاز دارم انقدر باهاش راه اومدم همیشه میگه تو هر موقع هرچی خواستی گو برای تو پول همیشه هست به هیچی فکر نکن 

تقصیر خودتون نندازین بستگی به شخصیت طرف مقابل داره بعضی مردا غد هستن زن رو جنس دوم میدونن ارزشی قائل ...

اره حرفتون رو باور دارم ولی میبینی بعضی مردا رو زنشون جوری سر ب راه می‌کنه و تو این مسائل ماهره ک نگو

این ذات یعنی عوض بشو نیس🤦🏻‍♀️؟؟

والا  میدونه من هرچی میخوام می‌خرم اینه که خودش در به در دنبال اینه برام هزینه کنه و احساس مردانگی کنه 😂😂😂😂😂

ولی اگر خسیس بود دست میذاشتم روی غرورش لیچار بارش میکردم تو سرش میزدم میگفتم بی عرضه بدبخت گدا خاک بر سر مردی که نتونه خرج زنشو بده آدم زن یه مرد فلج دست و دلباز باشه بهتر از مرد خسیسه 

خلاصه کاری میکنم بهش بر بخوره 

پیدانکردی خب😁 خیلی باید دقت کنی حتی روی چیزای خیلی ریز ببین چه وقتایی حرف گوش میده همونو توی هم ...

شاید از امروز تلاش میکنم😂

طلسم و جادو نداره عزیزم من اوایل خیلی باهاش مشکل داشتم سعی کردم هی بهش نزدیک تر بشم سعی کردم خیلی رف ...

الهی گلم من فارسیم ضعیفه ترکی میگم الله بیر بیریزع چوخ گورمسین😘

والا میدونه من هرچی میخوام می‌خرم اینه که خودش در به در دنبال اینه برام هزینه کنه و احساس مردانگی ک ...

😂عجب زبونی داریی

حالا اینارو من بگم همون ی کوچولو ک واسم خرج می‌کنه اونم لغوه