2777
2789
من دانشجو پزشکی هستم سوالتونو بپرسید شاید بتونم کمک کنم

بدرخشین انشالا🥲♥♥♥

من امسال دوازدهمم

خانواده بشدت تمرکزمو بهم ریخته بشدت

جوری ک تمصمیم گرفته بودم امسال فقط نهایی بخونم اونم بزور

کاری کردن ک کلی از درس دور شدم

ولی تازگیا یکی سراغم سبز شد گفت امسال کنکورتو بده ریسک نکن

میگفت سال بعد ظرفیتا کم میشه🥲

ب ضررته

میگفت فقط دوازدهمو برا کنکور بخون نهایی هم سعی کن معدلت ۱۹باشع پیرا در میای

ولی من فک نکنم فقط با دوازدهم بشه شما نظرتون چیه😭😭

من کلا قید کنکورو زده بودم میخواستم پشت بمونم ولی ایشون ی حرفایی زدن دو ب شک موندم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدرخشین انشالا🥲♥♥♥من امسال دوازدهممخانواده بشدت تمرکزمو بهم ریخته بشدتجوری ک تمصمیم گرفته بودم امسا ...

ببینید شما تمام تلاشتون رو امسال بکنید که بعد کنکور با خودتون نگید کم گذاشتم ،حداقل بگین من ۱۰۰گذاشتم ولی نشد اگه نشد پشت بمونید و بازم به سودتون هست امسال بخوانید حتی اگه بخواین پشت بمونید بازم امسال خوبه یک پیش زمینه ای داشته باشد با آزمون ها و…آشنا بشید،خب وضعیت پایتون چطوره؟

ببینید شما تمام تلاشتون رو امسال بکنید که بعد کنکور با خودتون نگید کم گذاشتم ،حداقل بگین من ۱۰۰گذاشت ...

دهم یازدهمم در حد تشریحیه واقعیتش با مدرسه هم اصلا وقت نمیشه خوند اخه😭😭

نه متاسفانه😭

منم نه سالن رفتم نه مشاور داشتم ولی با خودم گفته بودم یا روپوش سفید پزشکی یا کفن ،هدفتو مشخص کن براش بجنگ میدونم خیلی سخته راه سختی رو داری من خودم سال اول قبول شدم با خودم فکر می‌کنم میبینم نمیتونستم دوباره بخونم چون خیلی سختی کشیدم

با مدرسه چطوری تونستی اخههه🥲🥲خودت میخوندی؟

من خیلی کتاب داشتم بعضی وقتا ۵تا منبع میزدم ولی شما حساس نشید ۲منبع هم کافیه،نمونه میرفتم بعضا کلاس ها مفید بود ولی خب ما یک نیمسال رفتیم خیلی کم میرفتیم