2777
2789
منم نمیدونم بیبی چکامم منفی تا حالا چهارتا زدم اگه باردار بودین همینجا اطلاع بدین

باشه عزیزم تو ام خبرم کن

من دیشب زدم یکی منفی بود میخام چند روز دیگه اگه نشدم بزنم دوباره

باشه عزیزم تو ام خبرم کنمن دیشب زدم یکی منفی بود میخام چند روز دیگه اگه نشدم بزنم دوباره

باشه منم اگه چند روز دیگه نشم میرم آزمایش میدم چون بیبی منفی باشه وپری نیاد ممکنه خارج رحمی باشه برای اون خیلی میترسم

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه دختر سه سال و‌نیمه دارم هنوز نمیخوام نمی‌دونم چکارکنم خیر باشه اگه هم حامله بودم دلم نمیاد سقط ...

نه سقطش نکنیا 

نعمت خدا هستن 

اتفاقا باهم بزرگ میشن هم بازی میشن باهم 

اولش سخته برات

خیلی دلم میخواست مثل باباش شهریوری باشه ولی خداخواست پسرم تو تاریخ رند دنیا اومد من خودم بعد از زایم ...

عزیزززمم خدا برات نگهش داره 

من اولین روز پریود قبلیم ۱۶ ام بود 

بچه من اگه شهریور دنیا بیاد با توجه به اینکه سزارین میخوام 

ممکنه ۱۶ شهریور بیوفته تولدش ؟ 

چون تاریخ اشنایی منو همسرم هم ۱۶ شهریوره😍

باشه عزیزم تو ام خبرم کنمن دیشب زدم یکی منفی بود میخام چند روز دیگه اگه نشدم بزنم دوباره

روز بزن عزیزم با اولین ادرار صبحت 

اینجوری دقتش بیشتره سطح هورمون بیشتره

برو حسابی به خودت برس ناز کن استراحت کن زایمان کنی دیگه خواب تعطیل

وای دقیقا 🤣 الان دارم از ذوق میمیرم ولی همزمان میگم ای وای دیگه ۲ نفره هامون و خواب و راحتیمون تعطیل شد😍🥹