2777
2789
عنوان

چرا اینقدر رابطه ها ترسناک شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 26 پست
چیزی ک من گفتم واقعیت داره عروسه باعث شد زندگی خواهرشوهرش از هم بپاشه و عین خیالشم نیست و سر خونه زن ...

شوهرش هیچیش نگفت؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نگران شدم. زن داداش خودم هم جلو شوهرم بلند بلند میخنده و تمام حواسش ب شوهرمه ک ببینه چی میگه ...

حتی اگر منظور هم نداره رفتارش درست نیست ازش فاصله بگیر رفت و امدو ب حداقل برسون

فیلم ملی و راه های نرفته هم اینجوری بود.اخرش فرار کردن با هم

اره دیدم فیلمش رو 

بنظرم جدا از اینکه ی تلنگری ب دخترا بود ک ساده ب ازدواج نگاه نکنن این روابط رو هم ب تصویر کشید 

والا من هر کی رو دیدم گفته شوهرش بی غیرته از پس برنمیادبعضی ها هم میگن بخاطر بچه نگهش داشته چی بگم و ...

خوانواده شوهرش چی؟

دیگه چقدر مگه شوهرش بی غیرته اسمش افتاده سر زبونا اینطوری که میگین 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

خیلی زیاد شده این روابط کثیف حتی نزدیک تر از اینها

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره دیدم فیلمش رو بنظرم جدا از اینکه ی تلنگری ب دخترا بود ک ساده ب ازدواج نگاه نکنن این روابط رو هم ...

معلوم کرم دررونش بشدت فعال کنه خدا نگذره از اینجور زنا شوهر دارن ولی انچنان کرم میریزن نمیدونی چی بگم منم مشکلو دارم ولی چه کنم داغونم میکنه بهش فک میکنم

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
خوانواده شوهرش چی؟دیگه چقدر مگه شوهرش بی غیرته اسمش افتاده سر زبونا اینطوری که میگین

اووووه خیلی درگیری داشتن تا مدت ها بحث و دعوا داشتن حتی ب عروسه گفتن باید بری بگی حرفایی ک راجب خواهرشوهرت زدی دروغ بوده

ولی عروسه قبول نکرد و گفته بوده اگه بخوان ازم قسم بخورم من واقعیت رو راجب گذشته خواهرشوهرم میگم

خلاصه این خانم خانم رو ب راهی نیست هر کی سر راهش سبز شه اوکی میده

سنی هم نداره ها شاید ۲۴سالش باشه ولی ب شدت سلیطه و دریدست از اونا ک تو تنگنا خود زنی میکنن و جیغ و داد میکنن ک خودشون رو بی گناه نشون بدن

معلوم کرم دررونش بشدت فعال کنه خدا نگذره از اینجور زنا شوهر دارن ولی انچنان کرم میریزن نمیدونی چی بگ ...

اره واقعا ادم هم باید غصه برادرش رو بخوره و هم نگران زندگی خودش باشه