2777
2789

البته چیزای خطری رو مث کراش زدنام ننوشتم 

میترسم  

بنویسم بعد بیان بخونن 😭

من میخوام خاطراتمو داشته باشم 

تنها دفترچه خاطرات الانم نینیسایته 😂🤦‍♀️ که اونم نمیتونم کامل بنویسم شناسایی میشم 

گفتم خدایا اون دنیا  برام بریزشون رو یه فلش خاطرات قشنگمو 

حتی لحظه ای که کراشمو دیدم گفتم خدایا این تیکه زندگیمو برام نگهدار ( کاملا جدی میگم شوخی نیس)

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم یه چند روز نوشتم همونم خوندن دیکه ننوشتم

😂🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی یه خاطره ای چیزی بگه تاپیکم حروم نشه😂😂😂😁🤦‍♀️

خیلی بچه ای بزرگ شی عاقل میشی

ممنون 🤭🙂

واسه چی؟

مگه چی گفتم که میگید بچه ام؟

منم از بچگی دلم میخواست

ولی از ترس خوندن نمی‌نوشتم

هرچند یه سری نامه ها از دوستای‌ بچگیم و مدرسه دارم ک تا الان نخوندن خودم خیلی مراقبت میکردم الان ک خودمم یادم رفته بود همچین چیزی دارم😂

ولی دیگه چون از بچگی نمی‌نوشتم الانم علاقه ای ندارم

نویسندگیمم‌ خوب نیس حقیقتا😂

تاپیک کردنت معلومه بچه‌ایفقط بچه ها براشون کراشش خیلیه منم بچه بودم البته فکر کنم کلاس دهم هم کوچیک ...

گلم آدما هر سنی میتونن کراش بزنن 

کراش معادلش  علاقه به یک شخصی هس🤭😁

من بجای اینکه بنویسم به کسی که علاقه پیدا کردم 

نوشتم کراش

منم از بچگی دلم میخواستولی از ترس خوندن نمی‌نوشتمهرچند یه سری نامه ها از دوستای‌ بچگیم و مدرسه دارم ...

😁

من تو موبایل تایپ میکنم 

استرسشم دارم 

بعدا انتقال میدم 

😂

گلم آدما هر سنی میتونن کراش بزنن کراش معادلش علاقه به یک شخصی هس🤭😁من بجای اینکه بنویسم به کسی که ...

مبدونم ولی به نظرم بچه‌ای

یا بچگی نکردی

راه حل یه چنل تلگرام بزن خصوصی 

و فقط خودت توش باش اونجا بنویس همه چیو 

مبدونم ولی به نظرم بچه‌اییا بچگی نکردیراه حل یه چنل تلگرام بزن خصوصی و فقط خودت توش باش اونجا بنویس ...

مرسییی😍😍