2777
2789
عنوان

اونایی ک گوشی سامسونگ دارن خاهشا بیایذ

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
بزنننننننن ردی تنظیماتتتتتبعد یدونه صفحه سفید میاد بزن ردی برنامه های مخفی شدهاونجاستتتتتتتتتتتتتتت

ممنون عزیزم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بزنننننننن ردی تنظیماتتتتتبعد یدونه صفحه سفید میاد بزن ردی برنامه های مخفی شدهاونجاستتتتتتتتتتتتتتت

اینم اگه میخوای صفحه اینجوری بشه که تنظیمات بیاد با دوتا انگشت صفحه رو بکس داخل👌اینجوری

لایک نکن خواهر منننن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو کدوم قسمتش

برنامه ها 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

نگا کردم چیز خاصی ندیدم دیگ جایی نمیشه نگا کرد

مدل گوشیش رو بزن تو گوگل 

نحوه مخفی کردن برنامه تو فلان گوشی 

اگر چیزی نبود دیگه شک نکن به شوهرت و زندگیت رو کن

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

مدل گوشیش رو بزن تو گوگل نحوه مخفی کردن برنامه تو فلان گوشی اگر چیزی نبود دیگه شک نکن به شوهرت و زند ...

چون ب دوستم پیام داده برای اشنایی برا همین شک دارم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

چون ب دوستم پیام داده برای اشنایی برا همین شک دارم

مطمئنی دوستت راست میگه ؟