2777
2789
عنوان

تهِ خط کجاست کجا باید تموم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 38 پست
اخه انقدی رهام که نمیخورم نمی‌خوابم ولی چه مدت زمان میبره اخه هرچی به گذشتمم نگاه میکنم هیچ دست غیبی ...

نه رها باش یعنی بخور بخواب بخند فیلم ببین انگار نه انگار هزار تا مشکل داری،بخدا یه دفعه همه چی خوب میشه تجربه کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کوچیک بودیم خیلی کوچیکماه ها توی خیابون کنار پارک خوابیدیمبه نظرم ته دنیا بود غم عالم روی دلمون سوار ...

الهی هر ثانیه برات خوشگل تر از قبلی باشه و ذوق و عشقت به زندگی روز افزون🥺

بله الان از اونجا سلام دارم خدمتتون سِرَّم اما چه باید کرد چی میشه تهش تاکی زیر پتو قایم بشم؟

کشیدم اینو

باید یجا واقعا ایمان بیاری کاری ازت برنمیاد و قدرت مطلق دست خداست فقطم از خودش بخای و تهههه ته قلبت مطمئن باشی ک میگذره و چیزی که صلاحته اتفاق میفته همین 

بعدم بری به دست زمان... 

مقداری هم خودتو تکون بدی کم‌کم 

خب؟
برای هر کی فرق دارهمن که ۱۷ ساله دارم جون میکنمته خطی وجود نداره صبر کن به نظر من ته خط همون مرگ هست ...

خوشبحالت بخاطر داشتن خدای بزرگت 

الهی روزای قشنگت شروع بشه زودتر

میشه ،میتونم بدونم مشکلاتی که داره ازارت میده چی هستن؟

من بعد از مشکل عاطفی که برام به وجود اومد 

زدم به در بی خیالی مسافرت لذت بردن از زندگی و ...

الان افسردگی حاد گرفتم شرایط درمان هم ندارم کلان خالی خالی از حس صب تا شب تو یه اتاق تاریک