2777
2789
عنوان

جاریم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 71 پست

والا برادر شوهر و پسر خاله و شوهر خواهر بقیه جز بستگان هستن قدیما مردم رو دختر عمسایه همرغیرت داشتن ،خیلیرببخشید اگه واقعا نطمینی کاری نمی خواد بکنی طلاق بگیر برو ،شوهر بی غیرتی که رو ناموس خودش غیرت نداره باید رید روش حالا اگر باغریبه بود ی چیزی ، گوشی ش رو چک کن ،اگه تونستی ضدا ضبط کن دالنود کن رو گوشیش ، چیزی پیدا کردی شکایت کن هم عابروشون برو هم راحت بتونی حق ت رو بگیری طلاق بگیری ،یا شنود بخر بذار تو خونه ،یا گوشیت رو ساینلت کن بذهر رو ضبط صدا از خونه برو بیرون اگه باهاش ارتباط داشته باشه وقتی خونه نیستی تماس باهم دارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برادر شوهر و پسر خاله و شوهر خواهر بقیه جز بستگان هستن قدیما مردم رو دختر عمسایه همرغیرت داشتن ...

قبلا داشتن میخوام طلاق بگیرم ولی اولش میخام ابروی جاریمو ببرم ک همیشه خودشو پیش همه عزیزمیکنه همه فک میکنن فرشتس

جاری ک خرابه شوهرتم ک از اون خراب تره این وسط اینده و ابروی بچه هاست ک مهمه سعی کن پشتوانه مالی داشت ...

نمیتونم بچه هارو بزارم پیشش من بخاطر بچه هام زندم فقط دفه پیش خیلی ناشیانه عمل کردم اون خواهر شوهر مرموزمم طرف اینارو گرفت ایندفه میخام احتیاط کنم نمیدونم سکوت کنمو یا برم به برادر بزرگشون بگم یا برم درخواست طلاق بدم نمیدونم گیجم

فقط س ک س پیام میدادن

خاک توسرش 

خب گوشی شوهرت رمز داره ؟ رمزشو میدونی 

منم ب گوشی شوهرم دسترسی ندارم دقیقا حس تو رو دارم ولی یچیزایی دو دل کرده منو 

مثلا جاریم محجبه س یا شوهرم خیلی ادعای غیرت میکنه .

جاریت چنتا بچهوداره ؟خوشگله ؟

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
نمیتونم بچه هارو بزارم پیشش من بخاطر بچه هام زندم فقط دفه پیش خیلی ناشیانه عمل کردم اون خواهر شوهر م ...

مدرک جمع کن ولی این جور مواقع نمیان طرف تو را بگیرن فکر ابرو خودشونو میکنن و سعی میکنن همه چیو اروم کنن و قضیه را بخوابونن 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
اره دفه پیشم همین کارو کردن ولی من نمیتونم تحمل کنم

پدر داری؟

جایی واسه رفتن داری؟

خوب فکراتو بکن ب بعد جدایی اگ میتونی بسم الله

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬