بیایین حس میکنم جاریم با شوهرم ریختن به هم قبلا چند سال پیشم دوست شده بودن کاسه کوزشونو ریختم رو هم بعدش بزور اشتیمون دادن الان دوباره حس میکنم شهابالدین چیکار میکنین چون نمیتونم ثابت کنم ب بقیه اگه ثابتم کنم بازم میره پیش دعا نویسا ماسمالی میکنه چیکار کنم راهکار بدین الان میخام اگه درست باشه یه جوری کنم آبروشون بره و نتونن توروی بقیه نگاه کنن شماباشبن چیکار میکنه شوهرم ک میدونم یه جوری میکنه ک من مقصر بشم خودشو بلده چجور کنار بکشه تو روخدا راهکاربدین
والا برادر شوهر و پسر خاله و شوهر خواهر بقیه جز بستگان هستن قدیما مردم رو دختر عمسایه همرغیرت داشتن ،خیلیرببخشید اگه واقعا نطمینی کاری نمی خواد بکنی طلاق بگیر برو ،شوهر بی غیرتی که رو ناموس خودش غیرت نداره باید رید روش حالا اگر باغریبه بود ی چیزی ، گوشی ش رو چک کن ،اگه تونستی ضدا ضبط کن دالنود کن رو گوشیش ، چیزی پیدا کردی شکایت کن هم عابروشون برو هم راحت بتونی حق ت رو بگیری طلاق بگیری ،یا شنود بخر بذار تو خونه ،یا گوشیت رو ساینلت کن بذهر رو ضبط صدا از خونه برو بیرون اگه باهاش ارتباط داشته باشه وقتی خونه نیستی تماس باهم دارن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جاری ک خرابه شوهرتم ک از اون خراب تره این وسط اینده و ابروی بچه هاست ک مهمه سعی کن پشتوانه مالی داشت ...
نمیتونم بچه هارو بزارم پیشش من بخاطر بچه هام زندم فقط دفه پیش خیلی ناشیانه عمل کردم اون خواهر شوهر مرموزمم طرف اینارو گرفت ایندفه میخام احتیاط کنم نمیدونم سکوت کنمو یا برم به برادر بزرگشون بگم یا برم درخواست طلاق بدم نمیدونم گیجم