2777
2789
عنوان

چطوری پس انداز کنم تا پولا به چوخ نره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه همینن گلم اینم خرج اصافی نیس ک با دلار۸۱ و حقوق ریالی چجوری میشه پس انداز کرد....

ولی تونستی اول ماه ک حقوق گرفتی سکه یک گرمی یا نیم گرمی بگیر فقط طلا و دولار اسمش پساندازه این دوره بنظرم...وگرنه که‌پولخودمون ارزشی نداره

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

هر وقت پول اومد دستت سکه پارسیان بخر بزار کنار. با دویست سیصد میشه خرید. هی کم کم بخر یه دفعه سر سال میبینی کلی سکه داری

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

منکه ی پولی میذارم کنار اصلا جزء خرج حسابش نمی کنم اینجور پس انداز میشه و اینکه ماه رو ب چهار هفته تقسیم میکنم برای هر هفته مبلغ مشخصی در نظر میگیرم و بیشتر از اون مقدار خرج نمیکنم اینطوری مجبور میشید فقط ب اندازه نیاز خرید کنید 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

برو شماره سجام بگیر .

بعد کد بورسی 

کارگزاری مفید معتبره .ثبت نام کن حساب باز کن .

بعد باید بری قسمت واریز پول پول واریز کن 

ماهی دویست سیصد تومان کافیه .

هم میتونی هر وفت عرضه اولیه دادن خرید و فروش کنی .سود کنی هم داخل قدرت خرید ماهیانه سود میاد.

کارگزاریش مثل بانک میمونه معتبره .شش ساله باهاشم .از سال ۱۴۷۱ تاسیس شده

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
وام خونگی چیه

مثلا صندوق میگذارند 

تعدادی میشن از فامیل .دوست .آشنا 

ماهانه مبلغی می‌گذارید 

مثلا ده نفر طی ده ماه 

نفری یک میلیون میدید و هر ماه یک نفر ده میلیون با قرعه کشی بر می‌داره 

اون ده میلیون میری یک تیکه طلا .سکه و....میگیری 

ماهانه یک میلیون مثال بود 

با توجه به شرایط مبلغ کم و زیاد میشه

مریا اینا درست کن هوس شیرینی کردی یکم بخور دیگه کلا سمت شیرینی نمیری

اتفاقا شیرینی اعتیاد آوره. یعنی بخوری هی بیشتر میخای. بهترینش همون حذفه تا کلا دیگه نخای

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را