2777
2789
عنوان

بازی اسکویید گیم فصل دومش رودیدم 🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
فصل دوم مشخصه مقدمه فصل سومه !و احتمالا فصل سوم هم فصل آخر باشه

اره هفت قسمت دادن بیرون که.. یعنی ادامه داره 

ولی داستان یه باگ بزرگ داشت، هرچند هیچ فیلم، سریال یا انیمیشنی اصلاا به یکم‌اش نمیرسه

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که فصل رو ندیدم ولی فصل دوم دیشب شوهرم گذاشته بود از بیکاری نشستم باهاش دیدم خیلی قشنگ بوددددددد ...

هفت قسمتو تمومش کردید؟

ندارم؟ اون کمپانی که زیرنظرشه منظورمه تا شیره این سریال کره‌ایو نکشن دست برنمیدارن من فکرمیکردم قرار ...

اها فکر کردم میگی بد بوده فصل دومش ادامه داره بخاطر همین یکم ضد حال خوردیم وگرنه خیلی قشنگ بود ولی بازی بازیگرای فصل اول میشه گفت باور پذیر تر از فصل دو بود ولی اون ت..ر..ن..س..ه خیلی خوب بازی کرد

هیچی خواهر سریاله

میدونم سریاله😂😂😂

ولی اصلا نمیدونم درباره چی هس ن قسمت اولش رو دیدم ن دوم

البته دومی رو تیکه آخرش رو دیدم

اونجایی ک دارن میچرخن یه مو بنفش هم بود مسخره بازی میکرد😂😂

بعد هم اومدن بهشون شلیک کردن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
فصل اولشم یه سری باگ داشت همینطور دوممثلا اینکه گی هون خیلی راحت اعتماد میکرد به بقیهرای گیری هم خب ...

گی هون که اره اعتماد کرد ولی اونم کف دستشو بونکرده بود که ببینه شماره یک همون پیشرواعه 😂

دیگه چیکارمیکرد بنده خدا.. 

فصل اول ۸.۲ گرفته بود

بیخیال بابا نه سریالای ایرانی خوبن برید سوجانه چیه اونو ببینید

یدونه اومده گردن زنی یعنی اشغاللل

اره هفت قسمت دادن بیرون که.. یعنی ادامه داره ولی داستان یه باگ بزرگ داشت، هرچند هیچ فیلم، سریال یا ا ...

باگ چی؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

اها فکر کردم میگی بد بوده فصل دومش ادامه داره بخاطر همین یکم ضد حال خوردیم وگرنه خیلی قشنگ بود ولی ب ...

اره دقیقا.. اون رابطه دختره که رپره رو ازخودش طرد کرد و اخرش کشته شد خیلی کلیشه ای بود.. 

زن فالگیر هم همینطور.. 

درکل 1 بهتر بود

گی هون که اره اعتماد کرد ولی اونم کف دستشو بونکرده بود که ببینه شماره یک همون پیشرواعه 😂دیگه چیکارم ...

وای آخه باز درس عبرت نگرفتتت فصل قبلی زخم خوردی تو بشر

حرصم داد چقدر😂

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

وای آخه باز درس عبرت نگرفتتت فصل قبلی زخم خوردی تو بشرحرصم داد چقدر😂

رفتم تو فیلکس دراما دبدم فهمیدم گوگل چقدر سا*نس‍،‍. ور داشته 😐 یجا توی فصل اولش دیدم دونفر یه زنه بایه مرده که تومسابقه بودن بعد سراون پله افتادن مُردن.. مرده خیانت کرد

دیدم رفتن حموم اونجا را،، بطه دارن 😂