من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ندارم؟ اون کمپانی که زیرنظرشه منظورمه تا شیره این سریال کرهایو نکشن دست برنمیدارن من فکرمیکردم قرار ...
اها فکر کردم میگی بد بوده فصل دومش ادامه داره بخاطر همین یکم ضد حال خوردیم وگرنه خیلی قشنگ بود ولی بازی بازیگرای فصل اول میشه گفت باور پذیر تر از فصل دو بود ولی اون ت..ر..ن..س..ه خیلی خوب بازی کرد
اره هفت قسمت دادن بیرون که.. یعنی ادامه داره ولی داستان یه باگ بزرگ داشت، هرچند هیچ فیلم، سریال یا ا ...
باگ چی؟
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
وای آخه باز درس عبرت نگرفتتت فصل قبلی زخم خوردی تو بشرحرصم داد چقدر😂
رفتم تو فیلکس دراما دبدم فهمیدم گوگل چقدر سا*نس،. ور داشته 😐 یجا توی فصل اولش دیدم دونفر یه زنه بایه مرده که تومسابقه بودن بعد سراون پله افتادن مُردن.. مرده خیانت کرد