2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی فقط به خود طرف داره.

من دیدم طرف مجرده انگار که کل غمای عالم اومده برای این نه میره جایی نه کاری می کنه.

دیدم تو فامیل هم مجرده کیف دنیا رو می کنه یه زندگی داره که فقط باید دید تمیز مرتب خونه و ماشین و سفر و....

یه دختر هم آورد از پرورشگاه با خودش زندگی می کنه.

همه چی به شخصیت طرف و فرهنگ و جو خانوادگی ربط داره.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

عمع ام ازدواج کرد، تو نامزدی طلاق گرفت 

الان معلم هست! آزمون داده که بیاد تو دبیرستان واسه تدریس 

ناخن کار و آرایشگرِ 

مشاوره پوست و مو هم هست 

منم بعضی وقتا به سرم میزنه که قید ازدواج رو بزنم 

ولی دختری که مجرده تا سر کوچه هم که بره حرف پشت سرشه! 

ولی با ازدواج کره ماه هم بری میگن فلانی زن فلانیه هشکی نمیتونه هیچی بگه 

ولی دختر مجرد مشکله براش زندگی بازم بستگی به خانواده داره من با توجه به شناختی که از خانوادم دارم گفتم که مجرد موندن مناسبم نیس😕

منم هرچی آدم دیدم پشیمونه که متاهل هزاران نفر تو نینی سایتم هستند پشیمونن

هم متاهل پشیمون هست هم مجرد 

انتخاب متاسفانه غلط باشه متاهلی پشیمونی میاره برای همین خیلیا واقعا ناراضی ان البته اینم در نظر بگیریم هیچ زندگی ای کامل نیست واقعا برای هرکس فرق داره

خب؟
آفرین بهش

ولی بعضی وقتا دلم براش میسوزه. با پولش نمیره سفر نمیره بگرده. مراقب پدر مادر پیرشه. و از اونجایی که خانواده مذهبی ای ان مطمئنم دوست پسر هم نداره. خب یه زن دلش محبت و توجه جنس مخالف میخواد. دلش عشق میخواد. احتمالا تا الان هم یائسه شده و کسی باهاش ازدواج نمیکنه. 

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

عزیزم من خودم مجرد سن بالام.‌

از اون دخترایی بودم که انرژی خیلیییییییی زیادی داشتم. 

خیلی غم و بدبختی داشتم تو زندگیم. اما اینقدر روحیم خوب و قوی بود که معطل غم نمیموندم. 

میگفتم تا اخر عمر همینطور شاد خواهم بود...

۲۵ الی ۲۷ سالگی مقداری از روحیه و حسم رفت...

۳۰ سالگی ۳۰ درصد دیگه از انرژی و حسم رفت. 

بعد از ۳۵ سالگی دیگه از سنم خجالت میکشیدم و توضیحش به همه که چرا مجرد موندی... فکر نکن فقط مثلا افراد سن بالا ازم میپرسن چرا مجرد موندی... نه بچه دبیرستانیا هم میگن... و حتی یه پسر بچه تو مهمونی گفت ماما این ترشیده...

برچسب ترشیده و پیر دختر و پیرخر... منو از پا انداخت. 

اینکه دوستام همه ازدواج کردن. بچه دار شدن. هعی بیشتر و بیشتر سرگرم زندگی شدن... بچه هاشون مدرسه رفتن و دیگه وقتی برای چون منی ندارن.‌ اگه هم بخان رفت امد کنن با امثال خودشون میرن که خانوادگی باشه تجربه همو استفاده کنن و نقاط مشترک داشته باشن..‌ 

اینایی که میگن مجردا عشق و حال میکنن منظورشون دوست پسر و پارتی و ایناست. 

ولی 

دوست پسر و کراش مراش و عشق تا یه سنی جوابه. 

از یه سنی به بعد دیگه همسنهای مذکر تو متاهل هستن. میشی لقمه اونا. 

مجردا کم سنن‌ و اگه هم مجرد همسن تو باشن میرن دنبال ۱۸ ساله ها! 

هزارتا پارتی و مهمونی بری شب برمیگردی به یه خونه سرد و بی رمق!

از یه سنی به بعد دیگه نه بین مجردا جا داری.‌.. نه بین متاهلا. 

از به جایی به بعد زندگیت وارد یه تکرار جنون امیز میشه. یه ثبات متهوع... 

نیاز جنسی که هیچ وقت فروکش نمیکنه. و جدای از اون دلت همدمی میخاد که بگی بخندی دعوا کنید برا هم مسئول باشید.

تنهایی بدترین دردیه که میشه باهاش مواجه شد 

اینارو از من مجرد سن بالا. مستقل گوش کن. و اگه مورد خوب و قابل زندگی کردن دیدی ازدواج کن. 

عزیزم من خودم مجرد سن بالام.‌از اون دخترایی بودم که انرژی خیلیییییییی زیادی داشتم. خیلی غم و بدبختی ...

دقیقا حرف شما رو قبول دارم.مجردی تا یک سنی خوبه بعد از یکمدت حس عمیق تنهایی سراغت میاد و خیلی تحملش سخته و بقول شما یکسری نیازهایی ک نمیشه نادیده گرفت واقعا آدم رو داغون میکنه

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م
دقیقا حرف شما رو قبول دارم.مجردی تا یک سنی خوبه بعد از یکمدت حس عمیق تنهایی سراغت میاد و خیلی تحملش ...

خدا خیرتون بده که صادقانه و منطقی نظر دادین. 

چون یکی از خانمایی متاهل نی نی سایت گفت الهی یه شوهر سادیسمی معتاد. روانپریش!! گیرت بیاد تا بفهمی چقدر الان خوشبختی! 

من نمیدونم مگه یه ادم چقدر میتونه بیمار دل باشه. 

اگه یکی بگه من دلم میخاد بچه دار بشم. بیایی بگی الهی یه بچه معلول و روانی گیرت بیاد تا بفهمی بدون بچه خوشبختی...

گاهی میمونم انسانیت کجاست!