2777
2789
نشنیدم تا حالادیگه یه آموزش آشپزی افتاد گردنت بگو ببینم چطوری درس میشه😅❤

🤣🤣

آبگوشت کشک و چغندر ( چغندر قند نه ها، شبیه اونه و هم رنگشه ولی کوچکتره و به شیرینی اون نیست ، ما اینجا پیدا نمیکنیم از روستا برامون میارن )

گوشت و حبوبات و چغندر و  پیاز ریز خرد شده و زردچوبه رو همه رو باهم داخل زودپز میریزم 

بعد ۱ ساعت در زودپز رو باز میکنم و کشک رو به نقطه جوش میرسونم و بهش اضافه میکنم و دوسه تا سیب زمینی ام پوست میگیرم میندازم توش و زیرشون ملایم میکنم ۱ ساعتی جوش بخوره و آبش میزون شه و سیب و چغندر خوب بپزن و نرم شن و درآخر نمک میزنم  و بعدش با نون سنگک و سبزی خوردن می‌زنیم بر بدن 

جاتون خالی 😋

یه طعم ترش و شیرین دلچسب داره،ما که خیلی دوسش داریم 

دنبه ام نداره ، همون چربی های روی گوشت چربش میکنه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
🤣🤣آبگوشت کشک و چغندر ( چغندر قند نه ها، شبیه اونه و هم رنگشه ولی کوچکتره و به شیرینی اون نیست ، ما ...

ممنونم عشقم که وقت گذاشتی آموزشش دادی😍😋😅

معلومه خیلی خوشمزس

اسکرین گرفتم داشته باشم دستورشو

چغندرش حالا من فقط چغندر قند دیدم که ما تو آش رشته میریزیم جور دیگه ندیدم

این یکم مشکله😅

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عشقم که وقت گذاشتی آموزشش دادی😍😋😅معلومه خیلی خوشمزساسکرین گرفتم داشته باشم دستورشوچغندرش ح ...

خواهش میکنم گلم

من خودم بدغذام ، هر آبگوشتی رو نمیخورم حقیقتا،اما این بنظر من و بچه هام خیلی خوشمزه ست 

چغندر قند نخوردم تاحالا ببینم چقدر شیرینه 🤣 ولی خب این چغندر ام که من میریزم شیرینه فقط کمی ریزترن نسبت به چغندر قند 

نهایتا دسترسی نداشتی با همون چغندر قند درست کن فکر نکنم بد بشه کشک طعمشو متعادل میکنه 

خواهش میکنم گلممن خودم بدغذام ، هر آبگوشتی رو نمیخورم حقیقتا،اما این بنظر من و بچه هام خیلی خوشمزه س ...

آره منم دستورش رو دیدم دهنم آب افتاد😅😋

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

آره منم دستورش رو دیدم دهنم آب افتاد😅😋

پیشاپیش نوش جان

فقط تو کشکش دست و دلباز باش و اگه دیدی بهد اضافه کردن کشک رنگش به سفیدی رفت کمی زردچوبه اضافه کن،چون این آبگوشت رنگش زرده

پیشاپیش نوش جانفقط تو کشکش دست و دلباز باش و اگه دیدی بهد اضافه کردن کشک رنگش به سفیدی رفت کمی زردچو ...

ممنونم عزیزم

چشم حتما یادم می‌مونه😍😘❤