2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برا آرایشگاه پونصد تومن بیشتر نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه با پونصد جمع نمیشه یا خودت آرایش کن موهاتو اونا درست کنن یا موهاتو خودت درست کن اونا ارایشت کنن

امضاتون🥺 روحشون قرین رحمت و آرامش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتما واسه لباس و کفش و کادو و...... خیلی خرج کرده که دیگه زورش میاد

حقیقت دوتا خواهرام عروسیشونه

برا هرکدوم کادو ۱۲۰۰

چیز دیگه ای نخریدم

لباسم هی میگفت برو از کسی بگیر

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی عزیزم❤ خدا رحمت کنه درگذشتگان شمارو

🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حقیقت دوتا خواهرام عروسیشونهبرا هرکدوم کادو ۱۲۰۰چیز دیگه ای نخریدملباسم هی میگفت برو از کسی بگیر

یک میلیون و دویست؟؟ 

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
شغلش چیه شاید بنده خدا ندارهمن بیشتر وقتا از میکاپم راضی نبودم برو شینیون کن آرایشو خودت بکن

آره خب واقعا ۶۰ میلیون زیر قرضیم

اللهم عجل لولیک الفرج
۵۰۰ هیچ کار برات نکنه میگیرن .خودش آرایشگاه نمیره یه کوتاهی موی ساده شد ۱۰۰ .

آره دیگه یجا هست میگه ۶۵۰ تا ۱۲۰۰ میرم همونجا هرچی اضافه تر از ۵۰۰ شد یکم پس انداز دارم میدم

اللهم عجل لولیک الفرج
پول نداری بذاری رو اون پونصد تومن؟اگه میکاپ بلدی فقط موهاتو تو آرایشگاه درست کن و مژه مصنوعی بذار، ب ...

یکم پس انداز دارم هرچی بیشتر شد میزارم

اللهم عجل لولیک الفرج