2777
2789
عنوان

دلم این زندگیو نمیخواد چکار کنم هیچ راهی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
دقیقا اگه پول بود حالمون این نبود

اره دیگه مشکل اصلیمون پوله ادم راهش باز تره انتخاب داره کلی واسه تفریحو و گذران زندگی 

زندگی نیست که روزمرگیه .همش تکرار تگراز تکرار ..به قول مامانم مثل اب برکه ساکنیم جریان نداریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی عاشقمن ولی اخلاقم بده ازم متنفر میشن

وقتی میخای عصبی و یچیزی بگی یا درکل اخلاقت بده سعی کن اون جمله رو اگه بد و توهین امیزه ب صورتی بگی که به شخص برنخوره ولی منظورتو برسون یا رو ارامشت کار کن و سعی کن دیدتو بهتر کنی نسبت به اجتماع و باهاشون خوب باشی

بنظرم چون همیشه بیکارم این حسو دارم وگرنه افسرده واقعی نیستم

بی کاری و غکر زیاد باعث حال بد میشه و کاملا طبیعیه .

یکم به خودت برس ،ورزش کن ،گل بکار ،حس مثبت داشته باش درست میشه(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یه احمق اوسکل تایپیکتو حذف کرد

میخواستم بگم عادیه تو رابطه با همسرتم حتی اگه دلت رضا نباشه بعدش حس بد میگیری چون 

رابطه دو طرفست 

و این که اشکالی نداره

خوندتو اذیت نکن

به چشم تجربه نگاه کن

مطمعن باش اون ادم زرنگی نبوده و دیوث بوده

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

یه احمق اوسکل تایپیکتو حذف کردمیخواستم بگم عادیه تو رابطه با همسرتم حتی اگه دلت رضا نباشه بعدش حس بد ...

اره پاکش کردن

الان یساله دنبالم بود و من تقریبا یه ماهه بهش گفتم میخوام باهات باشم  چنبار اولی ک قرار رفتم اصن بهم دست نزد میدونست دوسش ندارم میخواست من ناراحت نشم

ولی این اخرا گفت دوس دارم اینکارو کنم 

یه سه بار یکمی رابطه داشتیم و من بعدش حس کردم وابسته شدم الانم ولم کرده رفته چون تقصیر خودم بوده و اخلاق رفتارم ب شدت باهاش بد بود توی این یکسال 

الانم حس بد دارم ک چرا رابطه داشتم و میگم کاش نداشتم 

دوس دارم این حس فورا تموم بشه برام

خدایا سپاسگزارم  
اره پاکش کردنالان یساله دنبالم بود و من تقریبا یه ماهه بهش گفتم میخوام باهات باشم چنبار اولی ک قرار ...

ناراحت نباش

ما چون تو ایران و با این تربیت بزرگ شدیم اذیت میشیم

کار اشتباهی نکردی واقعا

ولی هیچ وقت تا دلت با یکی نیست و خودتم احساس نیاز و لذت نمیکنی دیگه قبول نکن

چون بعدش احساس میکنی وسیله بودی

الانم بهش فکر نکن

روزای بهتر میاند برات باور کن❤️

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️