2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 40 پست
خب یکم از برادرت اطلاع بده شاید اینجا یکی براش پیدا شد

داداشم اهل هیچی نیست بچه کاریه خدایی اصلا اهل رفیق بازی نیست .با مادرم زندگی میکنه شغلش هم اسانسور هست یعنی کلا آسانسور درست میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت ۱۳سال ازت بزرگتره؟

اره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

قهتی شوهر بود؟

وا یعنی هرکس ازش شوهرش بزرگتره خیلی قهتی بوده یهنی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ازدواج منم به ایشون بی ربط نیست

خیلی جاها گفتم انقدر که برام دلنشینه

ماجرای ازدواج همسر شهید همت رو که خوندم تصمیم گرفتم یه چله ختم قرآن بردارم از طرف امام زمان هدیه به امام حسین برای اینکه رتبه کنکورم عالی بشه و بعد ۲۲ سالگی یه ازدواج خوب با یه پسر باایمان و بااخلاق و خانواده دوست و البته خوشگل😂 که دقیقا یه ماه بعدش همسرم اومد خواستگاری و سه هفته بعد عقدیدیم و به ۲۲ سالگی نکشید😂

یه نیت دیگه هم کردم برای این دو حاجت اینکه یه صفحه قرآن اتفاقی باز کنم هرسوره ای اومد هروقت یادم افتاد بخونم هدیه به شهید ابراهیم هادی

سوره ممتحنه اومد داشتم میخوندم به این آیه رسیدم که: قدکانت لکم اسوه حسنه فی ابراهیم

این ایه رو که خوندم حاجتمو روا شده دیدم و بعد چند وقت همسرم اومدن خواستگاری که اسمشون هم از قضا ابراهیم هست♡

۳ ساله که از اون زمان میگذره و بسیار از همسرم راضی هستم و البته بگم که رتبه کنکورم خیلی خوب شد😁

خب حالا که یادم افتاد برم سوره ممتحنه رو بخونم😅

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
ازدواج منم به ایشون بی ربط نیستخیلی جاها گفتم انقدر که برام دلنشینهماجرای ازدواج همسر شهید همت رو که ...

وااای چه خوووب.خوشبحالت

دعا کن یه همچین چیزی نصیب ماهم بشه😭