2777
2789
عنوان

برای بار دوم مچ مامانمو با یه مرد گرفتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 103 پست

شوهر من فکر میکردم بهترین مرد دنیاس ولی الان اونم لهم میگه بی خانواده بهم فحش میده 

توروخدا ازدواج نکن 

خانواده شوهرت خیلی اذیتت میکنن من اینو دارم طبق تجربیاتم میگم,🥺

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی این نامردیه بابات همه چیو به نام مامانت کرده و مامانت خیانت کنه

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

اره منم نظرم همینه مثلا همه چی خوبه ولی مامانم از صبح ک بلند میشه تا شب به بهونه های مختلف جیغ میکشه ...

کاش بابات الان بهش محبت کنه 

چون الان اون مرده داره بهش محبت کلامی میکنم از لحاظ روحی ارضاش میکنه حالش بهتر میشه 

مطمعن باش اگه بابات بهش محبت کنه سعی کنه از دلش در بیاره بهش قول بده اولویت اول و اخرش اونه کاراشو ترک میکنه و وابسته ی بابات میشه

😆😆😆

بخاطر آبروش طلاق نمیگیره

بعد میگه با مرد زن دار صحبت میکنه بهش عکس میفرسته؟این مادره؟کمی بفکر اینده شما نیس؟که فردا روزی هر کودومتون ازدواج کردید طرف نکوبه سرتون ک مادرتون فلانه

کاش مادرت نزدیک م بود بغلش میکردم 

با تمام وجودم احساس مادرت رو درک میکنم 

در شرایط روحی خیلی بدی هست 

دنبال فقط یه عشق 

شماها فکر میکنید که دورازجون هرز میپره 

نه اینطور نی

هیچ‌زمانی امیدوارم درک نکنید زنی که شکسته چی میکشه 

سالها شکسته ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اره منم نظرم همینه مثلا همه چی خوبه ولی مامانم از صبح ک بلند میشه تا شب به بهونه های مختلف جیغ میکشه ...

ببین اگه میخوای مامانت اینده اش بهتر شه ببرینش پیش روانشناس متاسفانه از چیزایی که گفتی دقیقا بخاطر کاراییه که بابات کرده اعتماد بنفسش وخیلی چیزاش تغییر کرده که الان باعث شده از یکی محبت خیلی کمی ببینه فک کنه ادم خوبیه به سمتش کشیده میشه مامانت قبل این اتفاقا چطوری بود؟ منظور فقط به فکر خانواده زندگی بود یا قبلنم مورد ایی شبیه اینکه با بقیه بگه بخنده داشته؟ 

بهتره مادرت طلاق بگیره بره، میگی پدرت همه زندگیش رو به نامش زده، کار مادرت درست نیست

بالا طلاقش نمیده 

میگه تا حق و حقوقم رو از این زندگی ندی ولت نمیکنم 

چون که همه چیزو به نام مامانم زده 

مامانمم میگه تو این زندگی من خیلی سختی کشیدم 

حق خودمه مهریه خودمه

سرعقل که نمیان یادشون می افته پیری و کوری هم دارن و بهتره زن رو نگه دارن چرا تو چلچلگی جوانی دل زنشو ...

ببین تقریبا میتونم بگم بخش زیادی از مردا زمانی که ازدواج میکنن خیلی مغرورن وزنشون رو اذیت میکنن و زنا مهربونن ولی زمانی که سنی ازشون میگذره زن دیگه محبت اون مرد رو نه تنها نمیخواد بلکه حالشم بهم میخوره چون اون زمان که به محبت نیاز داشت در حقش ظلم و کم لطفی شد و مرد چون کرک و پرش ریخته مهربون میشه و میخواد خودشو بچسبونه به مرد  ولی خب خیانت کار کثیفی هست وکسی که اندازه یه ارزن خدا رو در نظر بگیره سمت خیانت نمیره اول باید جدابشه بعد ... مادر از نظر همه ما مقدسه خیلی دردناکه که مادرت با مردی رابطه داشته باشه و تو ببینی 🙁

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

آدما وقتی خیانت میکنن یا مشکل از خودشونه یا طرف مقابل وقتی مادر شما سالها متعهد بوده والان خیانت میک ...

اره 

از باباتم بدش میاد 

فقط بخاطر پول و درآمدش باهاس هست 

چون داره جهیزیه منم آماده میکنه