2777
2789

برای خونه چای لاهیجان و لیپتون ارل گری گلستان هم خودم دوست دارم تنها بودنی معمولا استفاده میکنم

برای شرکت چای احمد، محمود و گلستان

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

والا چای رو کیلویی میخریم اصلا بسته بندی نداره اما چیزی که از کار فروشنده ها متوجه شدم چای خوب نشون میدن میگن بو کنید هرکدوم خواستید در خدمتیم بعد چای خوبی که انتخاب میکنی جا اینکه از همون بده از چای بی کیفیت میده با قیمت بالا

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چای رو کیلویی میخریم اصلا بسته بندی نداره اما چیزی که از کار فروشنده ها متوجه شدم چای خوب نشون ...

ما هم قبلاً کیلویی میخریدیم ولی چون جاش مطمئن بود جلوی چشم خودمون چایی رو میریخت تو کیسه

چای جهان

یوقتایی فله ای

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من جز چای گلستان چای دیگه دوست ندارم همشون یه عطری دارن ..لازم بشه توش میوه خشک وگل محمدی میندازم یوقتا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من جز چای گلستان چای دیگه دوست ندارم همشون یه عطری دارن ..لازم بشه توش میوه خشک وگل محمدی میندازم یو ...

منم توش گل محمدی و بعضی عرقیجات میریزم خیلی خوش طعم میشه چال

ما هم قبلاً کیلویی میخریدیم ولی چون جاش مطمئن بود جلوی چشم خودمون چایی رو میریخت تو کیسه

اینم جلو چشم خودمون ریخت تو کیسه اما اون چای نبود که تایید کردیم دیگه پیش یکی از اشناهای رفیق پدرم میاریم خدایی همونه که میخوایم با تضمین هم میده بهمون مصرف پایین هم داریم الان خریدیم تا تابستان نیاز نداریم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»