2777
2789
عنوان

بتای بارداری پایین

53 بازدید | 19 پست

اخرین قاعدگیم9/11

دو روز بعد تاخیر بتا شد 115

48ساعت بعد تکرار کردم شد 236

دیروز سونو شکمی شدم چیزی مشخص نشد

خودم خیلی استرس دارم دکترم گفت من تشخیصم داخل رحمیه 

میخوای باز 48ساعت بعد تکرارش کن 

خیلی ناراحتم😔

سابقه خارج رحمی داشتم

خیای زود حتی برا سونوی واژینا بزار ۱۰روز دیگ بگذره عزیزم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساک حاملگی با بتای بالای ۱۵۰۰ دیده میشه، شاید لقاح دیر انجام شده، چند روز صبر کن و با پزشک دیگه ای مشورت کن، سونو داخل رحمی باعث سقط میشه، دوباره تیتر بتا بده اگه کند میره بالا و لکه بینی و درد شکمی داره به خارج رحمی شک کن

میشه بگی چند هفته ام9

۵هفته هستی ..ک الان واقعا هیچی معلوم نمیشه فقط ساک دیده میشه نرو سونو فعلا

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
دیشب دکترم گفت هنوز ۴هفته ای

درسته ولی خیییییییییلی زوده براسونو ودیدن جنین صبر کن 

دکتر منظورش از بارداری بود یعنی گف داخل رحمه

خب سونوی داخلی خطرناکه، اگه علائم خارج رحمی نداری، دست نگه دار ..فقط تیتر بتا بده ببین سرعت بالارفتنش خوبه یا نه، سر ۷ هفته برو سونوی قلب