2777
2789
عنوان

ترشحات خونی

68 بازدید | 6 پست

:سلام خانوما من ۱۳هفتم سونو انتی رفتم همه چی خوب بود گف دیگ نیاز نیست شیاف استفاده کنی با اینکه من هنوز ترشحات کشدار قهوه ای دارم ولی خب کمتر شده و رنگشم روشن تر امروز یدوته شیاف استفاده کردم محض اطمینان الان رفتم سرویس عذر میخوام ترشح کشدار بی رنگ داشتم ی مقدار کم و یذره خون توش بود یه قطره هم نمیشد خطرناکه شیافو استفاده کنم یانه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکترم ی شهر دیگس دورم بهش شمارشم ندارم

از یه منشی دیگه زنان بپرس اشکال نداره که ۱۳هفته هفته خطرناکیه بدن  هرکس فرق میکنه دکترت چقدر بهت گفته بود چه مدتی گفته بود شیاف باید بزاری سونو گفت نزار ؟

از یه منشی دیگه زنان بپرس اشکال نداره که ۱۳هفته هفته خطرناکیه بدن هرکس فرق میکنه دکترت چقدر بهت گفت ...

روزی دوتا هر۱۲ساعت برا انتی ک رفتم گفت دیگ مشکلی نداری میتونی نزاری خطر سقطم نداشتم خداروشکر تو ازمایش انتی حالا این یه چصه خونو دیدم ترسیدم باز

روزی دوتا هر۱۲ساعت برا انتی ک رفتم گفت دیگ مشکلی نداری میتونی نزاری خطر سقطم نداشتم خداروشکر تو ازما ...

خداروشکر انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و بغلش بگیری برای منم دعا کن نی نی دار بشم 

حالا امروز و فردا و نزار زیادم تحرک نداشته باش اگه دیدی دوباره خون دیدی حتما پیش دکترتم شده بری خیلی بهتره 

خداروشکر انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و بغلش بگیری برای منم دعا کن نی نی دار بشم حالا امروز و فر ...

ایشالله ک چیزی نباشه 

ایشالله بزودی مادر بشی عزیزدلم💓💓