2777
2789
عنوان

شاید مخاطب یکی از این تاپیک های کاربرا خودتی 🫵🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست

تاحالا بهش فکر نکرده بودم ولی جالبه😂

به هر حال من میفهمیدم چون میدونم کجاها چیکار کردم.

شاید هم تاپیک زدن درباره من ولی من ندیدم😂

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

آره فکر کردم نه اینکه مخاطب اون تاپیک باشم ولی اینکه یه خصلتی یه ناراحتی یه حرفی که ممکنه ما هزاران بار انجام دادیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکبار یه تاپیک خوندم یه خانومی حرف زشتی زد منم یه تاپیک زدم گفتم فلان حرف رو نزنید خیلی بده .

و دقیقا اولین نفر خودش اومد تو تاپیکم و گفت آره درست میگی بعضیا بیشعورن و ...😂😂😂

منم از اون موقع میترسم از این اتفاق 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
نه چون یادگرفتم با بچه مچه های سایت وعقده ای ها وبی منطق ها بحث نکنم ازروی عنوان طرف وتاپیکاش میفهم ...

واقعا چجوری از روی عنوان وتاپیکای یکی میفهمی که چه شخصیتی داره؟؟؟میدونی این کارت یعنی قضاوت کردن؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

یکبار یه تاپیک خوندم یه خانومی حرف زشتی زد منم یه تاپیک زدم گفتم فلان حرف رو نزنید خیلی بده . و دقیق ...

وایی وایی خودش به خودش گفت بیشعور خخخخخخ

وایی وایی خودش به خودش گفت بیشعور خخخخخخ

🤣🤣🤣حالا من نمیدونستم بهش چی بگم

بگم زشته به خودت فحش نده یا بگم اره درست میگی بیشعورن🤣

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
🤣🤣🤣حالا من نمیدونستم بهش چی بگمبگم زشته به خودت فحش نده یا بگم اره درست میگی بیشعورن🤣

خخخخخخخ باید میگفتی درست میگی بیشعورن 

واقعا چجوری از روی عنوان وتاپیکای یکی میفهمی که چه شخصیتی داره؟؟؟میدونی این کارت یعنی قضاوت کردن؟؟

چه قضاوتی ؟؟شما الان توتاپیک این خانم مثلا نحوه پاسخ دادنش ب کاربرارو ببینی میفهمی چه شخصیتی داره .منم تاپیکای طرف نگاه میکنم  و طرزبرخوردش با کاربرا وکامنتها براساس همون میگم 

چه قضاوتی ؟؟شما الان توتاپیک این خانم مثلا نحوه پاسخ دادنش ب کاربرارو ببینی میفهمی چه شخصیتی داره .م ...

نه نمیشه فهمید خیلی از ادما خودشون خوب نشون میدن که نمیتونی بفهمی چجور ادمی هستن بعدشم من هیچوقت از رو ظاهر ادمارو قضاوت نمیکنم

نه نمیشه فهمید خیلی از ادما خودشون خوب نشون میدن که نمیتونی بفهمی چجور ادمی هستن بعدشم من هیچوقت از ...

نه دیگه این ظاهر نیست.. ‌باطرف وارد بحث شدی وتوبحث طرف خود واقعیش ونشون میده شماالان حرف منو متوجه نمیشید چجوری میخوای طرف مقابلت بشناسی بحث بی فایده ست یاحق.

نه دیگه این ظاهر نیست.. ‌باطرف وارد بحث شدی وتوبحث طرف خود واقعیش ونشون میده شماالان حرف منو متوجه ن ...

من متوجه حرفتون شدم میدونم که چی میگیم بعضیا انقدر خوب حرف میزنن که نمیشه چیزی درباره شخصیتشون فهمید