2777
2789

ماشین اصلاح اگه ته ریش میزاره موزر 

اگه شش تیغ میزنه یه مارک خوب بگیر

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم براش پیراهن بخرم یا آستین کوتاه یا دورس چون خیلی کم داره بچم 😂

اصلا برای خودش نمیخره خیلی 

ولی خب دلم هم میخواد ایرپاد بخرم براش 

ولی خب خودمم ندارم

از طرفی ۲۷ تولد پسرم میخوام برای پسرم کادو بخرم تولد بزرگ داریم پولام تموم میشه 🙁

طلا میخوام برای پسرم کادو بخرم

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اما عشق واقعی این حرفا نیس

خودت فکر کن میری دوجفت کفش میخری یکی یدهزارتومان یکی سه چهار میلیون 

جای اون کفش ارزون کجاست جای اون کفش گرون کجا

کفش ارزون راشاید هرجابندازی حتی یک واکس نزنی و....اما کفش قیمت رامدام دستمال بمشی توجاکفشی نگهداریش کنی و....

حرفی که من گفتم هم همینه 

زن برای اینکه باارزش باشه وبمونه باید خودش ازاول به همسرش بفهمونه که زیادهم دم دستی و.....نیست باید برای رفاه خوشحالی و.....تلاش کنه

عشق های سوزناکی بودند که به علت نابلدی و .....به افول رفتند و......عشق همه چیزنبست توزندگی مشترک 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خودت فکر کن میری دوجفت کفش میخری یکی یدهزارتومان یکی سه چهار میلیون جای اون کفش ارزون کجاست جای اون ...

چقدر خوشم اومد از استدلالتون احسنت واقعا 👏🏻👏🏻👏🏻

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خودت فکر کن میری دوجفت کفش میخری یکی یدهزارتومان یکی سه چهار میلیون جای اون کفش ارزون کجاست جای اون ...

خب الان برنامت واسه کادو روز مرد چیه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ینی میگید سال اول هیچی نگیرم آخه یلدایی هم اونا گرفتن نگرفتن 

ینی میگید سال اول هیچی نگیرم آخه یلدایی هم اونا گرفتن نگرفتن

عزیزم اگر اولین هدیه هست بخر چون احتمالا خانواده اش پیگیرمیشن ببیند چی خریدین ودرچه حد و....

اشکال نداره 

اما ازهمین اول عادتش بده بیشتر اون پیگیرت باشه 

زیاد زنگ نزن 

سریع پیامهاشو جواب نده بعد گفت دیرجواب دادی بگو حمام بودم کلاس بودم اشپزی میکردم و.....

بعد هم از همین اول عادتش بده برات هزینه کنه ازش درخواست کن بهت پول بده بیرون رفتید خرید کنه 

هرجور ازاول رفتارکنی تاتهش همونه ها

اگر مناسبت های بعدی همسرت برات مایه نذاشت فکر نکن تومایه بیشتر بذاری اون قدر می دونه 

نه ممکنه فکر کن چه ادم مهمیه و.....

توذهنت همیشه این باشه که من باید اون کفش گرون قیمت باشه 

البته مخالف ولخرحی های الکی وبیش ازحد و....هستم ها 

بازازاون وربوم نیفتی 

عزیزم اگر اولین هدیه هست بخر چون احتمالا خانواده اش پیگیرمیشن ببیند چی خریدین ودرچه حد و....اشکال ند ...

الان میگید هدیه در چ حد خوبه ؟ 

مامانم میگه درحد یه پیراهن خوب یا یه لباس گرم خوب 

نظر میدی لطفا؟

ما دوریم اما من هنوز نرفتم خونشون بمونم زیاد درحد یه روز 

اما متاسفانه وابسته وقتی میاد هی اصرار به موندن دارم اونم میگه نمیتونم 

درمورد زنگ پیامم گله کردم 

اما دلم طاقت نمیاره چون تازه من تو اوج هیجانم 

مثلا رک بهش میگم بریم مسافرت کوتاه  بریم فلان کار کنیم اون دیگه کمتر میگه 

الان میگید هدیه در چ حد خوبه ؟ مامانم میگه درحد یه پیراهن خوب یا یه لباس گرم خوب نظر میدی لطفا؟ما دو ...

سعی کن خودتوسرگرم کنی تا زیاد پیله اش نشی 

هدیه را درحدی که بعدا بدعادت نشه بگه دفعات بعدهم همینه نه خیلی کم که ارزش خودتو بیاری پایین