2777
2789
عنوان

شوهررتون وقتی پیشتون نیست چند بار زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 27 پست

صبح بخیر میگیم تا ظهر هر دو محل کار هستیم ظهر صحبت میکنیم 

عصر استراحت پنج تا ۹ایشون باز سر کار هستند تایم آزاد باشه برام پیام میذارند 

شب میبینمشون بعد می‌رن خونشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واااا اختیار شوهر خودمم ادمم نداره دیگ

همون بخدا😑منم حرصم گرفت قطع نمیکردم ولی دیگه بدم اومد زنگ نزدم 

هی میگفتن بابا بیا دیگه ما منتظریم بیا میخپایم بریم بیرون ما رفتیمااا😐بی شعورا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ماهم درطول روز خیلی بهم پیام دادیم ولی زنگ نهزنگ فرق داره واقعاتازه پیامم دیر به دیر جواب میده

پیام و من دیر به دیر جواب میدم زیاد وقت نمیکنم بیام سر گوشی یهو میام میبینم ۱۰ تا پیام پشت سرهم اومده 😂

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

همون بخدا😑منم حرصم گرفت قطع نمیکردم ولی دیگه بدم اومد زنگ نزدم هی میگفتن بابا بیا دیگه ما منتظریم ب ...

خب به شوهرت بگو هرموقع می‌تونه اوکی کنه صحبت کنید وای آدم دلش تنگ میشه دوست داره صحبت کنه خب با شوهرش 

خب به شوهرت بگو هرموقع می‌تونه اوکی کنه صحبت کنید وای آدم دلش تنگ میشه دوست داره صحبت کنه خب با شوهر ...

اگه میخواست صحبت کنه زنگ میزد خودش

من یبار بهش گفتم شرایط اوکیه زنگ بزنم گفت نه وسط بازی هستیم گفتم اوکی پس تموم شد اوکی بودی زنگ بزن

دیگه زنگ نزد منم کلا حرفشو نزدم

اصلاااا ادم رفیق بازی نیستا اصلا رفیق نداره همین چهارتا همکارن واسه همین تعجب کردم از این حرکتش

روزای دیگه که پیس همیم میره سرکار دو سه بار زنگ میزنه 

خودشم میگه عصابم خورد میشه جواب نمیدی 🤣🤣🤣

اره دقیقا😂من یبار داشتم امپول میزدم به مریض وسطش پیام اومد کارم که تموم شد رفتم اونور جواب پیام بدم یادم رفت بگمتموم شد 

مریض خوابیده بود میگفت تموم شدد پاشم دیگه نیست😂😂

در این حد باید سریع جواب بدم

اگه میخواست صحبت کنه زنگ میزد خودشمن یبار بهش گفتم شرایط اوکیه زنگ بزنم گفت نه وسط بازی هستیم گفتم ا ...

آخه مردا همدیگه رو مسخره می‌کنن فک میکنن مثلا اگ آقایی ب همسرش زنگ بزنه زن دلیله مثلا ناراحت نکن خودتو عزیزم وقتی اومد قشنگ توضیح بده براش ک ناراحت شدی 

آخه مردا همدیگه رو مسخره می‌کنن فک میکنن مثلا اگ آقایی ب همسرش زنگ بزنه زن دلیله مثلا ناراحت نکن خود ...

اوهوم اره متاسفانه😑

باشه عزیزم ممنون مهربون اره وقتی دیدمش بهش میگم ❤

اره دقیقا😂من یبار داشتم امپول میزدم به مریض وسطش پیام اومد کارم که تموم شد رفتم اونور جواب پیام بدم ...

من باز چون وسط کلاسم باید اول تدریسم و تموم کنم زنگ تفریح خورد میرم بیرون جواب میدم کلا نمیتونم وسط کار جواب بدم 😁

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️