2777
2789

فکر کنید با یکی حدود یک سالی هست آشنا شدی و دوستید(دختره). اما بعد یک سال یه سری اسکرین ازش بدستتون میرسه که قبلا پشتتون حرف زده اما این حرف زدن هاش برای خیلی وقت پیش حتی قبل آشنایی و رابطه تون هست. شما هم هیچ حسی خوبی به این دختر ندارید اما دلیلی هم برای تنفر، یا دشمنی کردن ندارین ...چیکار میکنید رابطه تون رو باهاش؟ 

بیخیال ادامه بدین؟ یا قطع رابطه میکنید؟ یا به طرف میگید که فلان اسکرین ها دستم رسیده و چرا؟ 

این کاربری دست چندین نفر است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال ادما همه پشت سر هم حرف میزنن

اخه حرفاش همچین حرف ساده نبودن...

یه جورایی مثل طرف خرابه...

با اینکه حتی منو نمیشناخته 

کاری به حرف زدنش ندارم اصلاً وقتی حس خوبی ازش ندارم باهاش نمی‌مونم خوب

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

فاصله میگیرم اخلاقم اینجوریه به روی طرف نمیارم ولی تا جایی که بتونم بی تفاوت میشم و فاصله میگیرم

یه بار تو اینستا پیام دادم که بهش بگم یکی داره ازت برام یه چیزایی می‌فرسته.طرف چون برای کنکور میخوند زیاد سر نمی‌زد برای همین قبل آنلاین شدن همون یدونه سلامی که فرستاده بودم هم برداشتم 

کاری به حرف زدنش ندارم اصلاً وقتی حس خوبی ازش ندارم باهاش نمی‌مونم خوب

ببین...اگه تو به یکی حس خوبی نداری یعنی باید قطع رابطه کنی درسته ؟

اگه یهو قطع رابطه کنم بدون اینکه دلیل بگم، یهو منو آدم بده میبینه و بعد میشینه پیش بقیه و میگه فلانی یهو رابطه رو بهم زد و طرف دیوونه و دو قطبی بوده و از این حرفا..( قبلا تجربه مشابه داشتم)

از طرفی ازش تنفر ندارم، فقط حس خوب ندارم. حس میکنم حتی همین حالاشم داره پشتم حرف میزنه یه یه قصد بدی داره 

ببین...اگه تو به یکی حس خوبی نداری یعنی باید قطع رابطه کنی درسته ؟اگه یهو قطع رابطه کنم بدون اینکه د ...

ببین من بارها و بارها از آدمای مختلف زندگیم بدون هیچ دلیلی قطع رابطه دیدم یعنی فکر کن براشون عالی بودم بعد بدون هیچ دلیلی بلاک می‌کردن تموم می‌شد می‌رفت 

ولی به این نتیجه رسیدم آدمی که بی‌دلیل دوستی یا رابطه‌ای رو تموم می‌کنه خیلی آدم ضعیف و بلانسبت احمقیه که عرضه تموم کردن یه دوستی با حرفو نداره 

پس حتی اگر از اون دختر خوشت نمیاد یا اصلاً حس خوبی بهش نداری مهم نیست فقط با حرف منطق و دلیل دوستی رو تموم کن یعنی براش توضیح بده بگو آقا من با این دلیل ترجیح میدم دوستیمو ادامه ندم و خیلی عمولی تموم کن نه اینکه یه دفعه بلاک کنی یا کلاً بی‌دلی اون فرد و از زندگیت بندازی بیرون بدون اینکه بهش خبر بدی

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍