این سوال برای خودم نمیپرسم برای خواهرم میپرسم حدودا شش ماهه با یه پسری اشنا شده پسره دیروز به خواهرم میگفته که مثلا یه دختری تو آشنا ها و فامیلاشون براش یه کاری انجام داده بعد به این گفته من این کار و برات کردم که تو منو بگیری این انتظار داشتم ازت بعد پسره برای خواهرم تعریف میکرد که به اون دختره گفتم ببین دختری که با من تو رابطه هستیم چندماهه داریم با هم صحبت میکنیم با اطمینان تو از گرفتن نگرفتن من حرف نمیزنه اونوقت تو با این قطعیت فکر میکردی من بگیرمت ، خواهرم از وقتی این حرفو شنیده یه خرده زده تو پرش چون به قصد رابطه جدی باهم اشنا شدن ولی من بهش میگم منظورش این نبوده که تو رو نمیگیرم و این حرفا . دوستان شما چه برداشتی دارین ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره