2777
2789

این سوال برای خودم نمیپرسم برای خواهرم میپرسم حدودا شش ماهه با یه پسری اشنا شده پسره دیروز به خواهرم میگفته که مثلا یه دختری تو آشنا ها و فامیلاشون براش یه کاری انجام داده بعد به این گفته من این کار و برات کردم که تو منو بگیری این انتظار داشتم ازت  بعد پسره برای خواهرم تعریف میکرد که به اون دختره گفتم ببین دختری که با من تو رابطه هستیم چندماهه داریم با هم صحبت میکنیم با اطمینان تو از گرفتن نگرفتن من حرف نمیزنه اونوقت تو با این قطعیت فکر میکردی من بگیرمت ، خواهرم از وقتی این حرفو شنیده یه خرده زده تو پرش چون به قصد رابطه جدی باهم اشنا شدن ولی من بهش میگم منظورش این نبوده که تو رو نمیگیرم و این حرفا . دوستان شما چه برداشتی دارین ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلبسته نشه بعد ولش کنه ...این مدلا زیاد بودن ک حتی بعد ۵یا ۷ سال یا حالا کمتر بیشتر دختره رو ولکردن رفتن با یکیدیگه ازدواج کردن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
برداشتم اینه که دوسپسر آبجیت این داستانو برای آبجیت سرهم کرده که خیلی محترمانه بگه من نمیگیرمت انتظا ...

اره منم همین طور فکر میکنم 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
خب عزیزم معلومه که پیگیره چرا پیگیر نباشه ؟؟ هدفش از رابطه ازدواج نیست و همین رابطه رو میخواد اینطور ...

عزیزم همیشه حرف ازدواج زده و کلا به قصد ازدواج پاپیش گذاشتن  راستش تعجب کردم

منظوری نداشته هم خواسته به دختره بگه یکی تو زندگیم هست تا بی خیال بشههم خواسته بهش بفهمونه خیلی پرو ...

😐😂💔ای کاش همینی بود که تو گفتی😂😂😂

هیچ دختری نمیاد به یه پسر بگه من فلان کارو برات کردم تا منو بگیری 

ته ته تهش بره پیشنهاد بده که باهم برن تو رابطه نه اینکه بگه بیا منو بگیر😂

😐😂💔ای کاش همینی بود که تو گفتی😂😂😂هیچ دختری نمیاد به یه پسر بگه من فلان کارو برات کردم تا منو ب ...

اخه شوهر منم از این چیزا میگه که فلانی منو میخواست میگفت منو بگیر😅😅