2777
2789
عنوان

جاریم با رفتاراش باعث اختلاف شده

251 بازدید | 34 پست

بچه ها من یه جاری دارم خودشیرین و خونش جداست بعد من عروس آخری هستم و تو یه ساختمون با مادرشوهرمم و سن بالا هم هست مادرشوهرش و جاریمم خونش جداست من از روز اول که اومدم مادرشوهرم باهام بد بود هی من خوبی کردم هی اون بدی کرد اشک منو هزار دفعه دراورده شوهرم اصلا پشتم نیست علیه کنه همیشه مثلا شوهرم می‌گفت برو سر بزن قبل از اینکه من بیام میرفتم پیش مادرشوهرم هر روز سر میزدم اونم فقط انرژی منفی میداد و آه و ناله میکرد و تیکه مینداخت و حالم رو بد میکرد خلاصه الان دو سه ماهه نمیرم طبقه پایین بهش سر بزنم میگم برم چه کاریه زخم زبون بشنوم خلاصه زیاد قاطی نمیشم اینا این مدت بدتر هم شدن قشنگ دختراش رو پر کرده حتی فامیلاش رو اونا هم احترام نمیزارن خلاصه این جاری هر وقت منو میبینن غیبت مادرشوهر و خانواده شوهر رو می‌کنه و حرفایی پشتشون می زنه که ولی جلو اونا یه جور دیگه رفتار می‌کنه سایه اینارو قبل عروسی من با تیر میزد الان خوب شده باهاشون میاد هر روز سر می زنه به مادرشوهرم قبل مهمونی شام و ناهار می‌زاره و حسابی منو به چشم اونا بد کرده و حسابی دو رو هست بد یه گروه خانواده شوهر زدن تو واتساپ خواهرشوهرا پیام میزارن اره الهی بمیرم مادرمون تنهاست هیچ کس نیست بهش سربزنه و همه چی رو از چشم من میبینن با نیش و کنایه ها مثلا منظورشون به منه که تو یه ساختمونیم چرا سر نمی‌زنم منم می‌خوندم و جواب نمی‌دادم یهو جاری پیام گذاشت اره بنده خدا خیلی تنهاست اون که باید سر بزنه نمیزنه و فلان اومدم جوابشو بدم گفتم ولش کن بعد تو گروهه یه خودشیرینی می‌کنه عکس از هر چیزی می‌زاره یعنی موندم واقعا چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از گروه بیا بیرون و با ذکر گور بابای همتون جوری که دوست داری زندگی کن

بذار جاریت خودشیرینی کنه و حمال بقیه باشه چیکار داری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما چون نزذیکی این رفتارا میکنه بهتره جای دیگ خونه بگیری که هم سطح توقعشون بیاد پایین هم احترامت بگذ ...

دقیقا عزیزم شوهرم نمی‌فهمه که میگه اصلا خونه جدا نمی‌گیرم و مادرم پسره چیکارش کنم

حوصله این قضایای خاله زنکی رو ندارم شما فقط رفت و امدتو کم کن فکرتم درگیرشون نکن اصلا سعی کن کتاب بخ ...

چشم عزیزم من همین حالتم ولی نمیزارن آرامش داشته باشم میگن با ما لجه اینجوری رفتار نیکنه