2777
2789
چراانقدرزود ،بزارسی وهشت هفته تمام برو

دکتر  این تاریخو داد

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی میگن دکترها سزارین اجازه نمبدن تو چیکار کردی سزارین قرار بشی

نامه سزارین انتخابی گرفتم از دکتر بیمارستان خوصوصی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

مرسی واسه خودم چیزی بابد ببرم؟

عزیزم کمپوت انجیر برای اینکه گوارشتون خوب کار کنه چندتا باخودتون ببرید.نواربهداشتی بزرگ که بعد سزارین استفاده میشه و پوشک و شیشه شیر و لباس بچه و لیوان و قاشق و چنگال ببرید.چندساعت بعداز عمل که اجازه نوشیدن مایعات دادن چای پررنگ و هرچیزی که کافئین داره استفاده کنید.مایعات هم زیاد استفاده کنید.یهو غذا زیاد نخورید و اگر میتونید با شیاف تحمل کنید چون توی پمپ درد معمولا داروهایی میریزن که یبوست میاره و باعث اذیت میشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اگه بی حسی هستی اصلا نه حرف بزن نه سرتو تکون بده من یه سردرد وحشتناک تا 1 هفته داشتم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بلهسر هر دو زایمانمدو سال و نیم باهم تعاوت دارن

خوب بود؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

اصلا نترس ، درد منو شیاف دیکلوفناک هم کنترل میکرد و نیازی به پمپ درد نبود ، وسایلایی که لازمه رو برو از بیمارستانی که میخوای زایمان کنی بپرس چون خدماتی که بیمارستانا ارائه میدن با همدیگه فرق داره 

فقط قبل از زایمان برای خودت سوتین شیردهی ، شیردوش خوب ، شیرخشک برای نی نی ، لباس مهمونی ، پد سینه بخر

سلام عزیزم ان شاء الله به سلامتی فارغ شی. 

اصلا نگران نباش اگه سزارینی فقط بعد عمل ازشون بخوا پمپ درد برات وصل کنن. 

تا چشم رو هم بزاری تموم میشه اذیتش فقط همون 3،4 روز اوله  بعدش دیگه حتی یادتم نمیاد دردات. سعی کن تا یه هفته شیافت درد بزنی موقع مرخص شدنم حتما بزن چون تحرک میکنی دردت میگیره

برای ساک بچه هم یه دست لباس بیمارستانی، کلاه پتو و پوشک و شیر خشک چون احتمالا اولش شیرت تا 3 روز نیاد و با سرنگ تمیز یا با قاشق به بچه شیر بدین من به حرف ماما و دکتر که میگفت نه اب بدین ن اب قند ن شیر خشک گوش کردم ولی پسرم بعد از 3 روز اب بدنش به قدری کم شد که ادرار خونی گرفت کاش همون اول اب قند میدادم بچه اذیت نمیشد. 

مهمترین توصیه اینکه ،بعدبیهوشی ،یبوست خیلی شایعه 

کاهو وروغن زیتون اصل داشته باشی ،بعد شروع غذا بخوری ،یعنی کاهو ،روغن زیتون بزنی بخوری 

بعد هم مهم ترین مسئله کم بودن شیرمادره ،همه کسایی که زایمان میکردن ،ازبخش یا اتاق عمل میومدن میگفتن نه شیرخشک نمیدیم ،حتما شیرمادر ،نصف شب دنبال ،شیرخشک واب جوش میرفتن 😁

پس حتما اب جوش ،شیرخشک وشیشه شیرمناسب همراه تون باشه 

حداقل توبیمارستان بتونی هر پنج ،شش ساعت یه باربهش ،یکم شیربدی که بیمارستان نزاره روسرش

وبعدبیایی خونه میتونی تمرکز بزاری روشیرخودت دادن 

خب برای خودت پوشک بزرگ و شورت یکبار مصرف بزرگ بردار

عملش که قبل و حینش هیچی حس نمیکنی . سوند وصل میکنن .

بعداز بیحسی سرتو تکون نده زیاد چون میگن سردرد بدی میگیری

بعد از تموم عمل تا یکی دو ساعت بدنت لرز میگیره طبیعیه

برای من که دردش فقط موقع بلند شدن و راه رفتن بود که خب اولین قدماش واااقعا دردناکه ولی هر چقدر راه بری روون تر میشی تا ۵ روز دردا بیشتره بعداز ۱۰ روز هم ۷۰ درصد خوب میشی بعداز ۲۰ روز هم که کلا دردی وجود نداره 

کمپوت گلابی و انجیر باید بخوری صبحانه خود بیمارستان به من کاچی و نسکافه دادن

حتما یه نفر که باهاش راحتی پیشت باشه چون شیردهی عمل کردن بچه دستشویی رفتن خودت به کمک نیاز داری

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

قبل از زایما آب هویج و کاهو باعت میشه شیرت بیشتر بشه 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
من پمپ درد داشتم۴ ساعت یبار خودم شیاف برده بودم میزدمنسکافه خوردممایعات گرم زیاد خوردم۱۲ ساعت بعد عم ...

چندساات بعد عمل اجازه خوردن داشتی؟

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼