2777
2789
دقیقااا خاله من..ی مدت سرکار میرفتم منو میدید هربار میگفت وای نرو سرکار جرا میری شبیه پیرزنا خودتو د ...

بخدا خواهر منم همینه ولی من مثل اون رفتار نمیکنم 

میگم انجام بدید شما هم انجام هم بده خوشحال میشم 

اره همکارم از اینکه دیگران و تحقیر کنه و شخصیتشونو له کنه لذت میبره سادیسم داره خیلی ماهرانه اینکارو میکنه اگر ساده باشی اصلا شک نمیکنی فکر میکنی مشکل از خودته بی ارزشی، مدام کناراین ادمای سمی  حالت بده داغونی احساس حقارت میکنی 

منکه سگ‌محلش میکنم بمیره از حرص 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا خواهر منم همینه ولی من مثل اون رفتار نمیکنم میگم انجام بدید شما هم انجام هم بده خوشحال میشم

از حسادته دیگه.منم می‌تونستم تخریبش کنم از جندین راه مثه خودش ولی من هیچوقت دلم نمیاد اتفاقا دوسدارم پیشرفت کنن.اتفاقا خوشحال باش ک بهت حسودی می‌کنه😂این یعنی تکمیلی.ولی خب دل شکستن هنر نیست بعضیا واسشون راحته ولی من ب شدت از کارماش میترسم 

از حسادته دیگه.منم می‌تونستم تخریبش کنم از جندین راه مثه خودش ولی من هیچوقت دلم نمیاد اتفاقا دوسدارم ...

عزیزدلم شما هم مثل من هستی ما دلمون نمیاد بد واسه کسی بخوایم خوشحالی بقیه خوشحالمون می‌کنه