2777
2789
عنوان

ی سئوال از خانومای با تجربه و با سیاست تروخدا بیایین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
قربونت قشنگم💙💙دخترعمم اصلا به کسی نگفته بود که بارداره یهو عکس یه بچه فرستاد توی گروه همه تعجب کرد ...

حتما اونم مثل من نگران چشم زخم بوده 

بچه اول بعضیا دوست ندارن کلا چیزی بگن 

میترسن کاریش بشه حتما دیر به دیرم همو میدیدین دیگه نگفته چیزی 

من نمیشه هیچی نگم چون با خانواده شوهرم ی ساختمونیم🤦🏻‍♀️💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم زن باردار میبینم ذوق میکنماز ذوقم میپرسم زایمانت کی هست چه ماهی مثلایا چند وقتتهسونو جنسیت ر ...

من واقعا اذیت میشم کسی این سئوالارو‌میپرسه 

میدونم اونام از سر ذوقشونه اما من که دوست ندارم جواب بدم این نوع سئوال ها رو چون تا زمانی که اون بچه دنیا نیاد هیچیش معلوم نیست تا الانم هرچی جواب دادم از رودربایستی بوده 

چرا این سئوالارو میپرسین اخه جنسیتش چه فرقی میکنه حالا چه دختر چه پسر جفتش یکیه 

یا جسارتا ماه بارداری و تاریخ زایمان به چه درد شماها مبخوره اخه 

من خودم هیچوقت از زن باردار نپرسیدم چند وقتته و فلانته 

مگه اینکه خودش میگفته 

چون خودم دوست ندارم این سئوالاتو

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حتما اونم مثل من نگران چشم زخم بوده بچه اول بعضیا دوست ندارن کلا چیزی بگن میترسن کاریش بشه حتما دیر ...

اره بچه دومش بود چون پسر بود چیزی نگفت🤦‍♀️

اره خیلی همدیگه رو نمیبینیم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره بچه دومش بود چون پسر بود چیزی نگفت🤦‍♀️اره خیلی همدیگه رو نمیبینیم

دیگه هرکسی ی افکاری داره 

درسته چیز زیاد مهمی نیست گفتنش اما من خودم دلم تکون میخوره وقتی میگم شاید اونم همین حسو داشته 

انشالله خدا براش نگهشون داره 😍❤️🤲🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دیگه هرکسی ی افکاری داره درسته چیز زیاد مهمی نیست گفتنش اما من خودم دلم تکون میخوره وقتی میگم شاید ا ...

اره شاید 

درست میگی عزیزم

ممنون مهربانو😍💜🙏🏻همچنین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزمی🥰❤️

😘😘