2777
2789

امسال نشد براش تولد بگیرم چون هم کوچیکه هم خیلی گریه میکنه ماهم گفتیم جشن دوسالگیشو مفصل میگیریم

۱۹ دی تولدشه الان موندم چیکار کنم قراره بریم اتلیه ولی هنوز هیچ برنامه ریزی نکردم

خوشگلا چن تا ایده خوب بدین که تولد دخترم متفاوت باشه چ کارهایی بکنیمک بهمون خوش بگذره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

حقیقتاً جشن‌های خیلی ساده و بدون تم و تجملاتو خیلی بیشتر می‌پسندم احساس می‌کنم این تم و تجملات و نمی‌دونم خیلی شلوغ کاریا مال این آدمای تازه به دوران رسیده است شما یه نگاه بنداز به جشن تولد مسی و رونالدو و نمی‌دونم بچه یه سری از این سلبریتی‌ها ببین یه کیک بچه با یه لباس عادی و معمولی ۴ تا دونه بادکنک چسوندن بدون هیچ تبی بدون هیچ تجملاتی جشن تولد به اون خوبی می‌گیرن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ی کیک بگیر ی دست لباس خوشگل بپوشون کادویی هم اگر براش گرفتی ببر با خودت تو آتلیه عکساشو بندازید بعدش سه تایی برید رستوران

ب نظرم تولد یکسالگی خرج اضافست

چون اولا ک بچه هیچی یادش نمیمونه دوما خیلی اذیت میکنه

بهتره وقتی براش تولد بگیری ک عقلش برسه و خوشحالش کنه اون جشن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کیک بگیر ی دست لباس خوشگل بپوشون کادویی هم اگر براش گرفتی ببر با خودت تو آتلیه عکساشو بندازید بعدش ...

بله عزیزم دقیقا ماهم همین فکر و کردیم تو یکسالگی بچه اذیت میکنه ولی دوسالگی قشنگ شمع رو فوت و میکنه و میرقصه و اینکارا

قربونت برم خیلی ممنون از پیشنهادت

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اول از همه لباستو انتخاب کن ، انقد بگرد که لباسی که دوست داری رو پیدا کنی و ستشو برای سه نفرتون بخری ...

عزیزم بنظرت لباسامون هم رنگ باشن باهم؟؟

خیلی ممنون گلم

بله عزیزم دقیقا ماهم همین فکر و کردیم تو یکسالگی بچه اذیت میکنه ولی دوسالگی قشنگ شمع رو فوت و میکنه ...

بسلامتی و شادی انشاالله

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

ی مهمونی ساده و آتلیه خوب ببر چون کوچیکه از جشن چیزی یادش نمیمونه ولی عکس  همیشه نگاه میکنه .

دخترم تولد یکسالگی بردم آتلیه الان ک بزرگ شده  عکسشو میبینه میگه چ جیگر بودم   و خیلی اون عکسشو دوس داره

ی مهمونی ساده و آتلیه خوب ببر چون کوچیکه از جشن چیزی یادش نمیمونه ولی عکس همیشه نگاه میکنه .دخترم ت ...

خداحفظش کنه عزیزم