2777
2789
عنوان

دو قطبیم دارو هم می خورم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست

طب سنتی اسلامی هم برو ، تاثیر دارو موقته 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

احتمالا سودا بالا باشه ، ضد سودا مصرف کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا سودا بالا باشه ، ضد سودا مصرف کن

صفرامم بالاعه 

خودمم یه چیزایی می دونم 

وای مشکل من  ژنتیکی هست و سروتونین و مغزم کم و زیاد میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
صفرامم بالاعه خودمم یه چیزایی می دونم وای مشکل من ژنتیکی هست و سروتونین و مغزم کم و زیاد میشه

اگه مشکل مزاجی داری اصلاح مزاج کن ..

ما هم یه مقدار ارثی داریم 

منم افسردگی شدید دارم ۲۵ سال از ۳۶ سال عنرم آرزوی مرگ داشتم خوب هم نمیشه دارو هم ۱۰ تا مرض دیگه اضافه میکنه خدا لعنت کنه پدر مادرم رو که منو وادار به ازدواج کردن الان آرزوی مرگ خودم و شوهرم و بچم رو دارم