2777
2789
عنوان

با این شرایط می مونید یا طلاق میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست

میگی شوهرت رو دوست داری اهدایی بگیر تخمک خودت مگه نیست بچه خودت میشه . چ فرقی میکنه تو که بخاطر بچه بخوای با یه نفر دیگه ازدواج کنی که آدم درستی باشه یا نه .دوسش داشته باشی یا نه . لا اقل اینجوری بچه خودت رو کنار کسی که دوسش داری بزرگ میکنی . زندگیت هم به بحران نمیخوره

بنظرت بعد پشیمون نمیشم فکر می‌کنی شوهرم بچه ای که از خودش نباشه رو دوست خواهد داشت ؟

دیگ تصمیم سختیه از تو که هس بعدم انقد دوس داشتنی میشن اینجور بچه ها عزیزترن حتما شوهرتم ذهنش خیلی ازین بابت درگیره هرچی بگی قبول میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت بعد پشیمون نمیشم فکر می‌کنی شوهرم بچه ای که از خودش نباشه رو دوست خواهد داشت ؟

خب اون هیچوقت بچه دار نمیشه ..یا باید از پرورشگاه بیاره یا ب اسپرم اهدایی....چ فرقی داره براش 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

جدا از بحث دل شکستن و انصاف و اینا...

خودت بشین حساب کن احتمال این که یه شوهر خوب پیدا کنی

که اونم نازا نباشه

و مشکلات دیگه نداشته باشه

و باهاش خوشبخت و بچه دار بشی چقدره؟

کجاعه مشهد ؟ تورو خدا اگه می‌دونی بگو من این همه راه نرم اصفهان خودم مشهدم

دکتر ترک زاده تو مطبش انجام میده من رفتم دیدم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بعد طلاقم ی وکیل خانم بود منو مامانم دید گفت ی مورد آقا از موکلام هست برای ازدواج 

خ پولدار و با شخصیت فقط بچه دار نمیشه منم بچه برام مهم بود گفتم ن 

بعد ی شوهر بی پول گیرم اومد همون شخصیتم نداشت شانس من اونم مطلقه بود بعد عقد خ عذابم داد

جدا شدم 

شوهر خوب کم شده اسی

بله .۹۹ درصد دوست خواهند داشت . مگه نمیگی همسرت خوبه یه آدم نرمال که بچه دار هم نمیشه چرا باید همچین بچه ای که از وجود عشقش هست رو دوست نداشته باشه.