2777
2789
عنوان

سلام خانوما کسی تاحالابادای مرغ قرمه سبزی درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

من نزدیک 7 روز مونده ب پریودیم رابطه حفاظت نشده داشتم

همون شبم ال دی خوردم

3 روز پشت سر هم ب طور منظم روزی یکی ال دی خوردم بعد الان 6 روزه تاخیر دارم و پریود نشدم کلی خرما و زنجبیل چای ماسالا و دارچین و زردچوبه و زعفرون و گلاب خوردم الانم دل درد دارم شوهرم خونه نیست برام بی بی چک بگیره خودمم درس دارم نمیتونم برم بازار ب نظرتون باردارم خیلی استرس دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه با دیداه های مختلف به یک مسئله نگاه کنیم دنیا قشنگ تره

من دستشوییم سیمانیه سقفش تیرچوبیه آب گرم نداره باید آب گرم ببرم خودم وبچهام بشورم قندیل می‌بندیم تامیریم ومیایم بنظرتون من خیلی بدبختم خونم قدیمیه پول ندارم بازسازیش کنم دیدی الان نگاه کنم زندگیو.....شوهرم مشکل عصاب داره همش میترسه

طعمش خوب میشه اخه؟

عصاره مرغ بنداز یا گردن کتف بال خوب میشه اره

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
توکل به خداایندفعه یه ذره بدهکاری مجبوریم این یه برجو بامرغ خورشت بزارم وازین ویزا

خدا بزرگه گلم این مدل گرفتاری برای همه هست 

ان شاالله تن سالم و سلامت داشته باشی بقیه اش حله

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
من دستشوییم سیمانیه سقفش تیرچوبیه آب گرم نداره باید آب گرم ببرم خودم وبچهام بشورم قندیل می‌بندیم تام ...

پول دستت اومد یواش یواش درست کن نگران نباش 

یا اشناپیدا کن تعمیر کنه پولش رو قسطی بهش بده

من دستشوییم سیمانیه سقفش تیرچوبیه آب گرم نداره باید آب گرم ببرم خودم وبچهام بشورم قندیل می‌بندیم تام ...

هر زندگی ای سختی داره

اما کلی نکته خوب هم داره

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎