2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست
واقعا چی میشه یکم مهربون باشیم بخدا که بعداً جبران می‌کنه برامون دنیا سر وقتش درسته نباید به همه رو ...

ببین من بچه کوچیک بغلی دارم،بعداز اون تاپیک مجبور شدم با اتوبوس و مترو برم جایی،دخترم تومترو مدام گریه میکرد و می می میخواست،همه میشنیدن که تو گریه ش میگه می می میخوام ولی هیچکس بلند نشد جاشو بده به من،یه لحظه دلم گرفت از این کار(چون من خودم همیشه خانم باردار یا بچه دار می دیدم سریع بلند میشدم و جامو میدادم بهش)یهو یاد اون تاپیک افتادم انگار یادم اومد تو چه دنیای نامهربانی هستم😭

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
وای منم یادمه طفلی همون که ساعت گرفته بود.منم یبار گفتم از زندگیم راضیم دیدم یه بیشعور داره تندتند ت ...

دقیقا همون خانم 

هروقت میاد تاپیک میزنی یکی دو نفر بهش یاد آوری میکنن🥺

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه سبزی خورشتی رو بعد از خورد کردن بشورن...وووو گوشت چرخ کرده ام تو سافی بشورن بعد از چرخ 😐😑😑� ...

چرخ کرده رو بشوووورنننن چجوریییی

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

عشقم مگه جز مسیحی ها ادیان دیگه هم به سال ِ میلادی اعتقاد دارن؟مثلا مسلمانان که اگه عرب باشن قمری هس ...

درسته سال نو میلادی بر اساس تقویمه و ربطی به دین نداره

ولی چون توی اروپا از همه ادیان بودن ، سر این روز تفاهم دارن و همه جشن میگیرنش هم مسلمان و هم ی‌هودی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

والا نمی‌دونم عزیزم رفتم گوگل معنی خاصی پیدا. نکردم

خب از مامان اینا هم نپرسیدی ؟ریشه اش از کجاست؟به چه معناست؟آخه من بر اساس ترکیب اول و آخر اسم بچه هام این اسمو ساختم و برام جالب بود کا شما هم همین اسم رو کاربری تون ِ👌

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اره من شما رو یادمه گفتید ارمنی هستید اره؟ :')

بله عزیزم

دقیقا یادمه یک خانمی داشت با خوشحالی از کادوی روز زن می‌گفت یهو یک نفر گفت راستی شوهرت که بهت چند با ...

دلم‌گرفت براش

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یه چیز دیگه یادم افتاد 

یه چیزی هست خیلی منو آزار میده تو این سایت توهین بعضیا به مطلقه هاست اینکه میگن اینا شوهرای مارو تور کردن و شوهر مجرد گیرشون میاد و یسری چرت و پرت واقعا اعصابم خورد میشه انگار جای اون آدم بودیم ببینیم تو چه شرایطی جدا شده یا همسرشو از دست داده 

پ.ن دوستان من مجردم بخدا 😂

عزیزم کریسمس میشه میلاد حضرت مسیح؟و سال نو یعنی شروع سال جدید و اتمام سال قبل درسته؟

بله درسته گلی

وای منم یادمه طفلی همون که ساعت گرفته بود.منم یبار گفتم از زندگیم راضیم دیدم یه بیشعور داره تندتند ت ...

دقیقا، ادم ی سری وقتا مودی میشه حس واقعیش نیست

من خودم واقعا تو سن نوجوونیم و جوونیمم الان همه تو سن من با پدر مادراشون مشکل دارن ولی عاشقشونن من جونمم میدم براشون ولی 2 بار عصبانی شدم اومدم اینجا تاپیکشون کردم اون بیمار روانی ام پا تک تک تاپیکام منو مسخره اونا کرد

خب از مامان اینا هم نپرسیدی ؟ریشه اش از کجاست؟به چه معناست؟آخه من بر اساس ترکیب اول و آخر اسم بچه ها ...

خالم اسممو انتخاب کرده والا😂عربیه عزیزم ریشه اش از حنا میاد تو گوگل اینو زده بود 

پیگیرای دعا و حس ششم🤣🤣

اون کاربرایی که یه جوری میگن حس ششمم انگار پیامبرن😂😐