2777
2789
عنوان

بیاین بینیمو ببینین بگین چطور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست

گوشتی بود بینیت ؟؟؟

کج ورم داره حالا جا داره چند وقته عمل کردی ؟؟؟

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از نیمرخ ک خیلی اوکیه از جلو هم خوبه ولی کاملا مشخصه ورم داره مبارکت باشه قشنگ شده

قربونت برم مرسی 

بنظرت میخوابه ورمش؟😂 دور و بر من هیچکس عمل نکرده اصلا تجربه ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای سه ماه ورمتون زیاده با دکترتون صحبت کنید اگ صلاح می‌دونن آمپول عضلانی دگزا و بتامتازون بن ...

ماه بعد نوبت دارم برای ویزیت الان دارم کورتون میهورم هفته ای یدونه

یک‌هفته دیگه میشه سه ماه اره بشدت گوشتی بود بینیمکج که نیس ولی ورم خیلی داره

نمی‌دونم چرا احساس کردم کج ولی خب چون تازه عمل کردی تا جا بیفته زمان بر هست 

چسب اینارو حتما بزن 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ماه بعد نوبت دارم برای ویزیت الان دارم کورتون میهورم هفته ای یدونه

بعد بنظر خودت ورمت رو ب بهبوده عزیزم ؟ ماه دیگ رفتی اگ آمپول برات بنویسه خیلی خوبه عزیزم منم سه ماهه عمل کردم چند روز پیش عکس دادم ب دکترم نوک بینیم هنوز ورم داره آمپول دگزا و بتامتازون نوشتن برام دگزا دیشب زدم بتامتازون سه روز دیگ بزنم اما قشنگ از دیشب حس میکنم ورمم داره کمتر میشه 

بعد بنظر خودت ورمت رو ب بهبوده عزیزم ؟ ماه دیگ رفتی اگ آمپول برات بنویسه خیلی خوبه عزیزم منم سه ماهه ...

اره عکسارو که میبینم خیلی ورمم داره بهتر میشه 

حالا ماه بعد میگم امپول بده چون درهرصورت من بینیم خیلی گوشتی بود واسهدحمع و‌جور شدنش حتی تزریق کورتون‌ به‌نوک بینیم ممکنه لازم بشه

اره عکسارو که میبینم خیلی ورمم داره بهتر میشه حالا ماه بعد میگم امپول بده چون درهرصورت من بینیم خیلی ...

خب خداروشکر همینکه رو ب بهبوده عزیزم خیلی خوبه .... قشنگم الان دیگ بیشتر دکترا عضلانی تزریق میکنن چون هم ریسکش کمتره هم بیمار درد و استرس آمپول داخل بینی رو نمی‌کشه اما اگر ب دکترت اعتماد داری هرچی تجویز کرد گوش بده عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو میگیری دوست قشنگم🫂