2777
2789

ب تعداد آدم های کره زمین دیدگاه های متفاوت نسبت ب ی موضوع وجود داره، اگه شخصی با شما هم نظر نیست یا دیدگاه متفاوتی داره سعی نکنین اون آدم رو تغییر بدین ، سعی کنین درک کنین ک اون شخص در هر جایگاهی ؛ هم فکر شما نیست و برای آرامش خودتون گذشتن رو یاد بگیرین ...

پس هرکس برای هر ادیانی ارزش قائله شما حق اظهار نظر بخصوص توهینو نداری 

یاد بگیر به دین هیچکس توهین نکنی بخصوص دین من من نه گاردی به دین شما  دارم نه چیزی 

این مسئله اینجا بسته شه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نچ اینطوری نیست با اون بخش از حرفات که قرار نیس کسیو تغییر بدیم و بحث کنیم موافقم 

ولی اینکه هر تفکررری قابل احترامه خیر

هر تفکری به هیچ عنوان قابل احترام نیست

تازه اگرم تفکر یا رفتار یا پوشش یا هر چیزی اسیبی برای جامعه داشته باشه باید باهاش مقابله بشه البته لزوما مقابله همراه خشونت نیست باید مقابله درست و سازنده باشه 

سلام 🙃🦚
نچ اینطوری نیست با اون بخش از حرفات که قرار نیس کسیو تغییر بدیم و بحث کنیم موافقم ولی اینکه هر تفکرر ...

نه اصلا تا زمانی که ب ما تحمیل بشه قابل احترام نیست تا زمانی ک خطایی رو رواج بده بله قابل احترام نیست حرف شما کاملا درسته