2777
2789
عنوان

اگر نرم خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تابع حرف اوناست اول شوهرم کتکم زد بعد اون عفریته

ازاین شوهر واست درنمیاد مهریتو اجرا بزار گوربابای این زندگی مگه شوهر قحطی مگه بی کس وکاری خدای نکرده این ادم تمام عمرجونیت ازت میگیره اگه بخوای ادامه بدی 

پس شکایت کن و تا آخرش برو .برگرد خونت اگه ریختن سرت و بیرونی کردن سریع زنگ بزن پلیس صورت جلسه کنه تا ...

عزیزم دلشو ندارم دیگه اونو ببینم

عاشق نامادری هست

خونه سازمانی گرفته، رفته به  نگهبانی اونجاگفته خانمم اومد بهم اطلاع بدین، یجورایی جاسوسی کنن

ازاین شوهر واست درنمیاد مهریتو اجرا بزار گوربابای این زندگی مگه شوهر قحطی مگه بی کس وکاری خدای نکرده ...

فقط میدونم کارمند دولته، باید برم محضر اجرا بزارم یا دادگاه؟

عزیزم تو رو خدا راهنماییم کن.

درخواست استرداد جهیزیه چی

کسی که توخونه خودت بهت حمله میکنه توحق دفاع داری دادگاه اینجا ب نفع خودته

عزیزم همسرم داشت منو کتک می‌زد که من کمی گردنشو چنگ انداختم فورا صبح رفت پزشکی قانونی. اعصابم از اینکارش خورد شد. میتونم بگم علت چنگ دفاع از خودم بوده؟ دیه تعلق می گیره بهش؟

آخه پزشکی قانونی رفت،براش دیه نمیبرن؟

چقد معذرت میخوام این شوهرت بیشرفه اول راهی رفته پزشک قانونی .نه چون تو قشنگ اونجا پیاز داغش زیادتر کن بگو ب قصد کشت داشت منو میزد یاخفه میکرد منم ازخودم دفاع کردم 

عزیزم به نظرت خونه پدرم بمونم یابرم سرخونم؟

این زندگی واست زندگی نمیشه کاش همون موقه که بهت حمله کرده خودش اون زنیکه زنگ پلیس میزدی خونت ترک نمیکردی بعد ازصورت جلسه میرفتی خونه پدرت ولی الانم تو نه بچه ای داری نه چیزی که بگیم مجبوری بخاطر اون تحمل کن الان که شکر خدا نداری جون خودتو نجات بده ولش کن ارزش نداره