2777
2789
خیلی میخوندید ؟‌و اینکه اگر خیلی میخوندید ارزششو داشت ؟ من‌ترم اولی هستم و هیچچچ انگیزه ای ندارم برا ...

خیلی زیادم نه ولی تلاشمو میکردم

راضیم بدون کنکر اومدم ارشد

بستگی به اهداف خودتم داره

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

خیلی زیادم نه ولی تلاشمو میکردمراضیم بدون کنکر اومدم ارشدبستگی به اهداف خودتم داره

*کنکور

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاها دولتی بوده کارشناسیت ازاد باشی فقط ازاد میتونی بری

فکر نکنم آزاد استعداد درخشان داشته باشه

باز سرچ کن

من معدل الف بودم، نفر پنجمبدون کنکور و با استفاده از استعداد درخشان ارشد میخونم

شرط استعداد درخشان قبولی بدون کنکور ارشد فقط در دانشگاه خودتون هست نه دانشگاه های دیگر درسته؟👀

نمره و معدل روی استخدام بیمارستان ها و آزمایشگاه های خصوصی تاثیر داره یا نه؟

نمیدونم والا 

اگه معدل خیلی پایین باشه مثلا در حد زیر ۱۵ شاید مشکل ایجاد بشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شرط استعداد درخشان قبولی بدون کنکور ارشد فقط در دانشگاه خودتون هست نه دانشگاه های دیگر درسته؟👀

تا جاییکه اطلاع دارم بله، چون من میخواستم همین دانشگاه قبول شم در موردش پرس و جو نکردم

البته برای دانشگاه های آزادو نمیدونم

من دولتیم