2777
2789

ریز خرد شده و با روغن جامد دارم بصورت عسلی سرخش میکنم

باید تو فریزر نگه دارمش یا یخچال؟

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه فریز می کنم 

اگه هوا نخوره بو نمی گیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بوش تااینجاهم اومد😁😁😂

😂😂😂بربری بیار بریزم برات با نون بخور 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

چرا تازه درست نمیکنی باید حتما بزاری فریزر خب هر وقت پیاز لازم داری همون موقع خورد کن

مادر شوهرم یکم داده بودبهم سرخ شده خوشم اومد انگار بو و مزه غذا هام بهتر شده بود منم یکم داشتم گفتم بذار سرخ کنم برای اولین بار البته

مادر شوهرم یکم داده بودبهم سرخ شده خوشم اومد انگار بو و مزه غذا هام بهتر شده بود منم یکم داشتم گفتم ...

اصلا غذا درست کردن خیلی راحت میشه 

همیشه که حوصله نداری پیاز خرد کنی  گریه کنی وایسی بالاسرش سرخ کنی

من از اول تو وسایل فریزر تو یخچالم اورده بودم

مادرشوهرم دید کلی اه و پیف کرد 

وای پیاز چیه که ادم دیگه فریزری ش رو بخکره

۱۸ سال پیش بود

چند وقت بعد دیدم گفت خودش تو خیلی کار خوبی می کنی خیلی باسلیقه ای  پیاز سرخ‌شده فریز می کمی ادم همیشه راحته

الان خودش همیشه پیاز از قبل سرخ می کنه داره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮