2777
2789
چرا چی گفته مگه من ندیدم جوکرو

کل این قسمت همه ش راجع به چاقی نعیمه بود، دو سه تا موقعیت داد راجع بهش

خودش مدام بهش تیکه میندازه، خواهر بزرگم، یا گفت شمارو اگه بخوایم هم نمیتونیم نبینیم و... 

ینی اگه کسی اجازه بده ما شعور و شخصیت نباید داشته باشیم و هر شوخی ای دلمون میخواد باهاش بکنیم؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ولی تا این حد نهخودشم الکی میخندا

چی گفتن بهش مگه من کامل ندیدم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چندسال پیش عمل بالون معده را انجام داد کـه تجربه بسیار بدی بود چراکه در حالت طبیعی و استاندارد بالون تا 6 ماه باید در بدن بماند اما دکتر او با بی دقتی و خونسردی تمام خارج کردن بالون را از داخل بدن نظام دوست فراموش کرد و این بی احتیاطی موجب شد که به دلیل وجود بیش از حد استاندارد بالون در معده‌اش حجم او افزایش یابد و نه تنها این عمل بـه کاهش وزن خانم بازیگر کمک نکرد بلکه چند ماه بعد 20 کیلوی دیگر هم اضافه وزن یافت.

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

کل این قسمت همه ش راجع به چاقی نعیمه بود، دو سه تا موقعیت داد راجع بهشخودش مدام بهش تیکه میندازه، خو ...

من چنتا از دوستام توی حوزه سینما و نمایش خانگی هستن، میگفتن برنامه‌هایی مثل جوکر و اون مافیا و اینا قبلش خیلی چیزا رو هماهنگی میکنن و مطمئن باش اگه با نعیمه شوخی شده خودش خواسته، وگرنه بعد از هر کات به برنامه‌ساز میتونست هشدار بده که تکرار نشه. 

من یکی دو تا برنامه دیگه هم دیدم هم خودش راجب چاقیش شوخی میکرد هم مجری، براش مهم نیست باور کن، وگرنه کسی خودش نخواد کسی نمیتونه توی برنامه پر بیننده بهش توهین کنه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

گروه رژیم تو تلگرام یا روبیکا داشتین بهم معرفی کنید ۱۰ کیلو مبخوام کم کنم😪

خانوم ببخشید ریپ میزنم اگه روبیکا داری یه سر به کانالم بزن پشیمون نمیشی آنلاین شاپ زدم ممبر کمه

کلی تنوع لباس دارم

زنانه و بچگانه 

ارسال رایگان@pooshk_anisa1200

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

من چنتا از دوستام توی حوزه سینما و نمایش خانگی هستن، میگفتن برنامه‌هایی مثل جوکر و اون مافیا و اینا ...

کاری با ناراحت شدن یا نشدنش ندارم( که قطعا میشه اما به روی خودش نمیاره )من به هیچ وجه حاضر نیستم همچین شوخی هایی با کسی بکنم 🤐🤐🤐🤐🤐حتی اگه خودش بگه ناراحت نمیشم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
کاری با ناراحت شدن یا نشدنش ندارم( که قطعا میشه اما به روی خودش نمیاره )من به هیچ وجه حاضر نیستم همچ ...

اونا که مثل ما نیستن گل، بخاطر پول هرررررکاری میکنن

مثل مهسا طهماسبی که سحرو بخاطر بچه نداشتن مسخره کرد