2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست

سلام عزیزدلم

شما اگر روزه میگیری سرگیجه سراغت میاد وحالت بدمیشه واقعا لازم نیست بگیری باید کفاره روهم بدید و اینکه قران هم‌تاکید میکنه که روزه واجبه اما نه که به شما اسیب وارد بشه

حالام کلاهتونو قاضی کنید که آیا واقعا دچار آسیب میشید یامیشه تحمل یابهتربگم کنترل کرد.🦋❤️💕

خانم معلم آینده💕🦋 

خب این ضعف شدید عذاب اوره و لاغرترمم میکنه حتی که لاغر تر از این برام دیگه واقعا مضره

ابنجامین مرجع تقلید نداریم عزیزم،از مرجع تقلید بپرس و پزشک

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزه به قد و وزن نیست به توان بدنه . من خودم مشکل معده و ضعف بدنی دارم ولی به لطف خدا راهشو پیدا کردم جوری روزه میگیرم نه یک گرم کم میکنم نه زیاد . شما هم باید بگیری ببینی توان داری یا نه و این که پزشک تایید کنه ضرری بهت نمیرسه . خودت اگر به یقین برسی که برات ضرر داره دیگه نمیخواد بگیری وگرنه با وزن کم و زیاد و سرگیجه و اینا دلیل نمیشه بازم گردنته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام عزیزدلمشما اگر روزه میگیری سرگیجه سراغت میاد وحالت بدمیشه واقعا لازم نیست بگیری باید کفاره روهم ...

اخه میگن سبک شدن سر و سیاهی چشم همه میگیرن سر روزه و طبیعیه؟ من اگر وزنم کمتر این شه برام مضره مگه نه؟

روزه به قد و وزن نیست به توان بدنه . من خودم مشکل معده و ضعف بدنی دارم ولی به لطف خدا راهشو پیدا کرد ...

من بعد روزه خیلی کم میخورم یعنی اصلا نمیتونم وزن رو کنترل کنم و بدتر میره پایین

من بعد روزه خیلی کم میخورم یعنی اصلا نمیتونم وزن رو کنترل کنم و بدتر میره پایین

خوب اشتباه میکنی علت ضعف رفتار خودته نه روزه . مگه میشه روزه گرفت غذا نخورد ؟. من خودم مشکل معده دارم ولی قلق خودم دستم اومده ذره ذره میخورم از افطار تا سحر . مولتی ویتامین قوی میخورم . مثلا یه سالی شیر میخوردم افطار یه ساعت دو ساعت بعد غذا میخوردم یه سال ابگرم میخوردم اول افطار یه سالی اب ولرم رو به خنک .میگم قلق دستم اومده امتحان میکنم اینجوری . و این که وعده سحر حتما خوراک برنجی و کامل میخوریم افطار ولی سبک . بعضیا بر عکسن .  انواع حلوا خرما همه چی به تغذیه مون میرسیم . باید براش برنامه بریزی وگرنه نمیشه من دوتا دختر دارم با همبن روش اونا هم گرفتن شکر خدا بدون مشکلی . و این که مثلا من روزه مستحبی نمیرم چون میدونم نگه دارم توانمو برای ماه رمضون بهتره . میذارم برای واجب 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚