2777
2789
عنوان

انتخاب بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری دختر دادن ؟ اگه پسر داشته باشن دختر نمیدن

نمیدونم 

چرا ندن؟

اینی ک میشناسم خاله زنعمومه ، زنعموم خودش گفت این بچه خودشون نیس از پرورشگاه اوردن ، یعنی الکی گفته، خب چرا الکی بگه😐

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

فکر کنم خودشون میدن بچه خوشبحالتون واقعا خوشحال شدم براتونمن آرزوم بود این کار رو کنم ولی نمیشه🥺

😅😍💖 ممنونم عزیزم

والا بعضیا میگن‌خودشون بعضیا میگن با توجه به ظاهر

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
چرا ؟اینقد بچه ی مظلومیه:(

فکر کنم بخاطر نامحرمی .. ولی مطمعنی از پرورشگاه بوده؟

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من مجردم😅😍دختر‌میخوامشما نمی دونید با توجه به ظاهر انتخاب میکند یا خودمون؟

ویییییی

چه باحااال

نمیدونم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

فکر کنم بخاطر نامحرمی .. ولی مطمعنی از پرورشگاه بوده؟

اره زنعموم گفت بچه خودشون نیس از پرورشگاه اوردن

اره زنعموم گفت بچه خودشون نیس از پرورشگاه اوردن

عجیبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

😅😍💖 ممنونم عزیزموالا بعضیا میگن‌خودشون بعضیا میگن با توجه به ظاهر

نه بعید می‌دونم حق انتخاب داشته باشی 

اینطوری بهترم هست و منطقی تره 

وگرنه بچه‌هایی که خیلی زیبا نباشن ، هیچ تقدیری نداشتن🥺

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عجیبه

تو شک انداختیم بزار ازش میپرسم ببینم چی میگه

اما یادمه حتی اسم دختره رو میدونم بهاره

و چون ریز میزه بود زنعموم همش نشونم میداد میگفت بنظرت چند سالشه من میگفتم کلاس سومه میگفت ن هفتمه🥲

تو شک انداختیم بزار ازش میپرسم ببینم چی میگهاما یادمه حتی اسم دختره رو میدونم بهارهو چون ریز میزه بو ...

نپرس اگه میخواست بگه همون اول میگفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40