2777
2789

بچه های من بیشتر خاله ای هستن چون نزدیکه عمه هاشو سال به سال میبینه 

پسر کوچیکم عمه کوچیکشو تا حالا ندیده 

ولی عمه هاشم مهربونن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشی❤️.... آره این عمه منم از اون یکی عمه و خاله ها خیلی بهتره بقیه همه ش زخم زبون و نیش و کنای ...

منم سه تا نوه داریم کلا سه تا پسر یکیش آرومه دوتاش اذیت میکنن همش در حال کشتی گرفتن هستیم با هم هر سه تاشون عشقن 

21و13 پسرای داداشم 

19 پسر آبجیم 

بچه هام خاله ندارن اما عمه شون هم از وقتی بچه دار شده فقط بلده داد بزنه نزدیک بچم نیاید ، ساکت  و فلان

خیلی  بی مهری می‌کنه قبلا مجرد بود بهتر بود

الان بچه ها ازش فراری ان

بردار زاده هام با خاله هاشون خوبن

چون نمیارنشون خونه ما ببینیمشون ، منم هر موقع خواستم برم سر بزنم گفتن نیستیم الان دیگه سالی یه بار هم نمی‌رم

موقع تولداشون براشون کادو میفرستم

خودمم عمه ندارم ولی با یکی از خاله هام رفیقم

ولی در کل عمه ها دلسوزن

خاله ها پایه

الهم عجل لولیک الفرج
بچه ندیده بدبخت 😂

به خدا همه رو عاصی کرده

برادر شوهرم میگه من روزایی که اون بیاد نمی‌رم خونه مامانم از بس سر بچه ۳ ساله ام داد میزنه

بعد بچه اش از ایناست که از کنارش رد میشی گریه می‌کنه

به بچه خودش لوس نمیگه اما به بچه های ما انگ عصبی بودن میزنه

حالا بچه من ۱/۵ ساله است ، چه میفهمه

الهم عجل لولیک الفرج