2777
2789
عنوان

چرا فرنی م اینجوری میشه😫

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 42 پست
تو شیر سرد یا گرم؟ نشاسته ام پودر کنم یا همونجوری اوکیه؟

اول باشیر سرد هم بزن کامل که حل شد بزار روز گاز با حرارت خیلی کم تند تند هم بزن یکم که وایسی سریع گلوله میشه اگه نبات هم بزنی خوب میشه آرد برنجم اگه خواستی بزنی با همون نشاسته ها اول کار خوب مخلوط کن باشیر بعد رو گاز بذار

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
عزیزم تاپیک اخرمو گزارش میزنی لطفا؟

باشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرنی رو با ارد برنج درست کن. عالی میشهولی اگه اصرار دارین با نشاسته درست کنین اول نشاسته گل و شیر سر ...

بعضیا گفتن تو آب سرد حل کن که🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
نصف استکان بعد نشاسته پودر کنم یا همونجوری که هست حل کنم

نه عزیزم همینجوری توآب حل میشه لازم نیس پود کنی 

باز اگه حساسی محض احتیاط وقتی آب سرد حل کرد از صافی رد کن وبریز توشیر اون تندتند هم زدن مهمه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
بعضیا گفتن تو آب سرد حل کن که🤦‍♀️

لازم نیست. توی همون شیر هم راحت حل میشه. 

ولی با ارد برنج خیلی خوشمزه تر میشه. یه ذره گلاب و شکر و کره هم بزن. من تقریبا هر هفته برای پسرم درست میکنم. ما خیلی هممون دوست داریم 

نه عزیزم همینجوری توآب حل میشه لازم نیس پود کنی باز اگه حساسی محض احتیاط وقتی آب سرد حل کرد از صافی ...

مرسی عزیزم برم ببینم درست میشه یا نه😂🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
لازم نیست. توی همون شیر هم راحت حل میشه. ولی با ارد برنج خیلی خوشمزه تر میشه. یه ذره گلاب و شکر و کر ...

اصلا نمیدونستم آرد برنج میخواد 😂آرد برنجو کی اضافه کنم بهش؟اونم باید قبلش حل کنم؟

اون فرنی نیست فک کنم مشکوفی باشه یه دسر مازندرانيه اگه اشتباه نکنم

پس کلا اشتب میزدم🤦‍♀️😂با آرد برنج چطوری میشه کی اضافه کنم

اصلا نمیدونستم آرد برنج میخواد 😂آرد برنجو کی اضافه کنم بهش؟اونم باید قبلش حل کنم؟

ببین یا با ارد برنج یا با نشاسته

ولی با آرد برنج خیلی بهتر و خوشمزه تره

برای فرنی آرد برنج، یک ق آرد برای هر لیوان شیر. اول ارد رو بریز توی شیر سرد و هم بزن تا حل بشه بعد بزار روی شعله و بقیه مواد رو بریز و مدام هم بزن تا جوش بیاد و به غلظت برسه

پس کلا اشتب میزدم🤦‍♀️😂با آرد برنج چطوری میشه کی اضافه کنم

😁😁

یک پیمونه آرد برنج ایرانی با چهار تا لیوان شیر سرد و یکم هل و اگه دوس داری وانیل و شکر به اندازه ی دلخواهت بریز توی قابلمه و هم بزن تا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه

برای محکم کاری یبار از صافی ردش کن 

بذار روی شعله متوسط رو به پایین و مدااااام هم بزن تا غلیظ شه، بهش کره و گلابم اضافه کن 

وقتی چند تا غل زد و دیدی داره میجوشه آماده شده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببین یا با ارد برنج یا با نشاستهولی با آرد برنج خیلی بهتر و خوشمزه ترهبرای فرنی آرد برنج، یک ق آرد ب ...

مرسی عزیزم❤

😁😁یک پیمونه آرد برنج ایرانی با چهار تا لیوان شیر سرد و یکم هل و اگه دوس داری وانیل و شکر به اندازه ...

مرسی عزیزم❤

مرسی عزیزم❤

قربووونت 

مامانم ارد برنجشو هم خودش تازه تازه درست میکنه خیلییی خوشمزه تر میشه، با شیر پرچرب